Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kozucha_kłamczucha

facet mnie zostawił bo

Polecane posty

Hej wszystkim, chyba potrzebuję wsparcia. Facet, z którym byłam 3,5 roku oznajmił mi, że skoro nie lubię jego rodziców i nie mam zamiaru utrzymywać z nimi kontaktu to musimy się rozstać. Niestety to nie żart a facet ma skończone 30 lat. Dlaczego jest tak przyjęte, że trzeba tolerować obcych ludzi i spotykać się z nimi bo tak wypada? Nie jestem święta, ale po jakiego grzyba mam utrzymywać kontakt z alkoholikami którzy przez te 3,5 roku dosyć mi nerwów napsuli?

Gość gość
przecież ty nie wchodzisz w związek z jego rodzicami tylko z nim. Jakby cie kochał, to by to uszanował. Ile związków gdzie młodzi ludzie sie pobierają, a ze swoimi rodzicami maja bardzo rzadki kontakt, od święta? Pewnie to była wymówka, on cię nie kochał. 30 letni maminsynek i synalek tatusia, żalosne.

Gość Mysz w panterce
nic nie trzeba to jest wyraz twojej dobrej woli - ktora JEST albo JEJ NIE MA to wszystko

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreer
nie kochał Cie, k***a Ci 30 letni faceci naprawde, bardziej niedojrzali niz dzieci.

moze nie ma co zalowac go i jego rodzinnego inwentarza ..Nie wielkie cudo bys zyskala wchodzac w rodzine alkoholikow .Wyobrazasz sobie dziecku przedstawiac dziadka lub babcie alkoholiczke ? Nie fajnie przeciez .A on ? Tez nie potrafi uszanowac twoich odczuc w stosunku do zlych doswiadczen z nimi .Jednym slowem -wedlug mnie nie jest to wielka strata :-P

Tylko co to za argument do rozstania? Moja matka tez nie miała dobrych stosunków z teściową to ojciec bronił ją jak lew i nie kazał spotykać się z nią i ją lubić tylko dlatego, ze jest jego matką:( Chyba wolałabym, żeby zostawił mnei dla innej kobiety niż przez to że jego rodziców nie lubię:( czuję się jak szmata

Gość propublicobono
Jasne. A gdyby on nie chciał utrzymywać żadnych kontaktów z Twoimi rodzicami, to byś z nim założyła rodzinę? Zaraz się pewnie okaże, że nie ma problemu, bo jesteś sierotą. Cholerna hipokrytka.

Gość propublicobono
No to teraz wyobraź sobie, że twój przyszły mąż nie lubi i nie zamierza utrzymywac kontaktów z twoim jedynym żyjącym rodzicem. Fajnie by było?

Argument jak kazdy inny.Zlej baletnicy , to przeszkada i rabek od spodnicy. Nie czuj sie , jak szmata .To jest tylko wyobrazenie w twojej glowie i twoj subiektywny osad .Ma prawo taki argument wytoczyc ,bo dla niego jest to wazne i kropka.Na dalsza mete i tak byscie sie tylko o to klocili i byloby stawianie na ostrzu noza.Znajdz w tym dobre strony .Masz szanse na nowy zwiazek i na lepsza komunikacje z ewentualnymi przyszlymi tesciami .

Gość propublicobono
Jego postawa jest dowodem na to, że jest mądrzejszy od ciebie. Dla ciebie ci ludzie sa tylko alkoholikami, dla niego to są rodzice, którzy potrzebują pomocy. Nie chciałbym mieć żony takiej jak ty. Dobrze zrobił, że cię pogonił.

Gość gość
Dla Ciebie to obcy ludzie a dla niego to rodzice. Nie dziwie się mu szuka stałej partnerki i żony.

Gość gość
"Dlaczego jest tak przyjęte, że trzeba tolerować obcych ludzi i spotykać się z nimi bo tak wypada?" Kurde i Ty mu wypominasz wiek? A Ty ile masz lat, że zadajesz pytania jak przedszkolak? To on jest dojrzały w przeciwieństwei do Ciebie

Gość gość
Rodzina Dla mężczyzny zawsze jest na pierwszym miejscu

Gość gość
gdyby mi facet powiedział, że moi rodzice, rodzina to dla niego obcy ludzie a on nie ma ochoty ich widywać - to jak słowo daje zakończyłabym związek w ciągu sekundy.

Gość gość
no ja ma tak że w ogóle bym swojego nie musiala przedstawiać rodzicom, tyle już mialam facetow, rodzice ich poznali, a związki i tak sie rozpadly, a potem przez kilka nastepnych lat mi wypominają tych chlopakow... teraz mam faceta i raczej nie przedstawie go rodzicom bo po co, jestesmy dorosli a rodzice wiecznie zyli nie będą

Gość gość
autorko nie martw się, ciesz się że sie pozbyłaś tego bele góóówna ;) nie zmuszaj sie do niczego, a jak sie cos facetowi nie podoba to niech spada, nie on jeden na swiecie

Gość gość
dla każdego ważne co innego,ja nie zmuszałabym mojego do spotkań rodzinnych jak i on nie mógłby zmuszać mnie,odwiedzam rodziców i to wystarczy,jak jest dziecko to takie spotkania powinny czasem być bo wiadomo dziadkowie ale wcześniej to nie widzę potrzeby,powinny być rzadkie spotkania zawsze w miłej atmosferze chyba że ktoś potrzebuje więcej pomocy i tyle

obrażają mnie na każdym kroku, bo przytyłam, bo mięsa nie jem, bo do kościoła nie chodzę, bo ich synkowi to tylko w domu jedzenie smakuje, najpierw komuś coś dają a potem wygadują, że przyjeżdżają do nich wszyscy tylko po to żeby żarcie wywieść ze wsi... ale mój były uważał, ze przesadzam z tym obrażaniem się na nich Może przez to, ze jest jedynakiem tak bardzo się tym przejmuje. I pomyśleć, że ja go kocham jak nikogo na świecie, a on nie może być ze mną bo nie akceptuje jego rodziców. Dobrze, ze wyszło teraz jak byliśmy narzeczeństwem... już nigdy nie pokocham żadnego faceta!!!!

Gość gość
ile masz lat? ciesz się że zostawilas tego maminsynka

Gość gość
dobrze się stało, ten facet to ZERO, nie masz za czym płakać, naprawdę, głowa do góry