Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która gorsza anorektyczna czy otyła

Polecane posty

Gość gość

która jest bardziej obrzydliwa i dlaczego ?

Gość gość
anorektyczna bo jej kosci wystaja wole grube

Gość gość
jak dla mnie otyła, bo jest obleśnym wielorybem i oprócz tego, że paskudnie wygląda to jeszcze śmierdzi i nawet ci masakrycznie otyli d**y sobie nie moga sami podetrzeć.

Gość gość
a anorektycy to niby estetyczni i pachnacy? jak pojawiaja sie owrzodzenia, wypadaja wlosy itp. generalnie to jedno i drugie to masakra. najlepiej jest byc zdrowym

Gość gość
szkielety z popsutymi zębiskami i szarymi dziąsłami gorsze chyba :-o ale z drugiej strony takie tłuste ponad 100kg też są obleśne ale czasami zadbane, a anorektyczki mają zniszczone wszystko - od włosów po paznokcie i śmierdzi im kwasem żołądkowym z pyska... w sumie nie wiem. Najlepsze są zdrowe w przedziale 55-75 kg 🖐️

Gość gość
Zalezy,bo *otyla nie kazda otyla laska smierdzi itp. Niektore naprawde o siebie dbaja. I co najwazniejsze otyla jezeli znajdzie sile w sobie moze schudnac *anorektyczka ciezko bedzie jej wyjsc z choroby

Gość gość
Ej przepraszam, ja waże poniżej 55kg i moja figura jest jak najbardziej ok! Po prostu kurd**el ze mnie i mam 155cm!

Gość gość
Nie wiem ale jak dla mnie ładniejsza jest kim kardashian niż anja rubik

Gość gość
z dwojga złego, to jednak wolę grube

Gość gość
1000000000000000000 razy wolę Kim, jest cudowna, kobieca i śliczniutką ma buźkę .

Gość gość
ej no ale dajcie spokój, Kim daleko do otyłej a Rubik to już chyba anoreksja więc nie porównujcie. Jak bierzecie chudą Rubik to porównujcie z osobą OTYŁĄ a nie z Kim, która nawet gruba nie jest!

Gość gość
Adele czy ta z linka nie są otyłe tylko co najwyżej mają nadwagę! CO powiecie o takiej na przykład? ht tp://3.bp.blogspot.com/-Lri9du6hKC4/UYCc9k0NW1I/AAAAAAAADUo/MZm74_NT-LY/s1600/fat_women_250x2511.jpg

Gość gość
Weź jakoś inaczej ten link wklej :-o Poza tym adele i ta z mojego linka wyżej to otyłość czyli BMI powyżej 30, nadwaga to może 10-15 kg ale nie 20!