Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylybyscie z facetem ktory robi coś takiego

Polecane posty

Gość gość

W realu ma kobiete- was, a szuka sobie lasek przez neta myśląc, ze o tym nie wiecie? Na portalach matrymonialnych albo erotycznych?? Powinnam zerwać??

Gość gość
wirtualne zdrady to choroba naszych czasów, znam mnóstwo takich facetów którzy szukaj wirtualnego seksu nie mając zamiaru spotkać się nigdy na seks w rzeczywistości... pewnie Twoj tez do nich należy. zerwać? na to pytanie Ci już nie odpowiem, sama odpowiedz sobie na pytanie czy uważasz to za zdradę? i nie szukaj winy w sobie to dla nich taka adrenalina, niby zdrada ale jednak nie...

Gość KinkyReggae offline
pewnie młody jeszcze :):):):) też sobie pisz z jakimiś hiszpanami z owłosionymi klatami i złotymi łańcuchami :)

Gość gość
Zostaw tego palanta!! No, normalnie bez komentarza.

Gość gość
Kurcze nie wiem co o tym myśleć, może zostaw go ale innego (nieprzeglądającego) ciężko będzie Ci znaleźć http://cur.lv/3v8bw

Gość gość
Mlody, ma 23 lata. No ale mlody nie mlody, to jest brak szacunku do mnie i ja bym nie potrafiła pisać za jego plecami z kims innym, po co to robić bym miała. Ciężko mi, ale chyba muszę zerwać, do niego nie dotrze nic. Nie chcę być jego poczekalnią aż znajdzie sobie inną