Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam zerwac z takim kolesiem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, facet szuka sobie na różnych portalach randkowych kobiet,a ma swoja w realu i robi to za moimi plecami, myśli ze ja nic nie wiem. Zerwać z takim??

Gość stephanie123456
oczywiscie szuka sobie gosc kola zapasowego

Gość gość
Myślę nad zerwaniem bo czuje jakby on nie mial,do mnie żadnego szacunku. Jakbym byla z braku laku. To bardzo nieprzyjemne uczucie :(

Gość stephanie123456
wiem cos o tym bylam w tej samejj sytuacji azwkoncu koles 'wydymal 'mnie z moja rodzona siostra i skonczylo sie love story odpuść go sobie nie warto soe przejmowac

Gość stephanie123456
długo jesteście razem? ile on ma lat? ile Ty?

Gość gość
takiego sobie wybrałaś

Gość gość
Mamy po 23 lata, razem pól roku. Nie od razu to robil, dopiero od jakiegoś czasu

Gość Rozmyślająca24
Jestescie razem zaledwie pol roku i taka akcja juz?? Oj nie swiadczy to dobrze, co innego gdybyscie byli kilka lat razem to mozna by bylo tlumaczyc to rutyna ale po pol roku raczej rutyny nie ma... Wiem ze takie cos boli bo sama jestem w niezbyt ciekawym zwiazku o czym zreszta tez tutaj zalozylam topic

Gość gość
a możesz dokładniej opisać,bo ciężko powiedzieć. rozumiem, że ty jesteś jego dziewczyną i dowiedziałaś się, że szuka kogoś na boku? ale jak to wygląda, tylko pisze sobie z kobietkami, czy się umawia?

Gość gość
a i ile czasu ze sobą spędzacie? czy się mijacie itd?

Gość belkaaa
Zostaw kolesia bo szkoda na takiego czasu

Gość gość
też byłam w takiej sytacji. Załozyłam lipny profil ze zdjeciami z nata takiej dośc ładnej laski, nei jakies sesyjne czy coś (po prostu je ukradłam z neta) zagadałam do tego "mojego" a on zaraz, ze piekne oczy i gadka szmatka w trzeciej widomości chyba była propozycja spotkania :/ Ja zerwałam znim mówiąc,z e nie pasujemy do siebie. A konto z portalu randkowego usunęąłm.

Gość gość
Tak jestem jego dziewczyną, pól roku razem a on takie akcje odwala :( Nie wiem co robić, szkoda mi z nim zrywać ale on się chyba nie zmieni :(

Gość gośććććć
pomóż mu szukać ;-)

Gość gość
Jakoś bez nastroju do żartów jestem gośćććć ;) Jeszcze do osoby wyżej- nie wiem, czy on się umawia czy pisze czy co robi, wiem, ze szuka na portalach. I podejrzewam że przesiaduje na czatach randkowych