Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widze juz perspektyw

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy znajomi w moim wieku dooklola rozmawiaja tylko o swoich mezach, zonach dzieciach albo co niektorzy slubach, a ja czuje sie jak 5te kolo u wozu, bo jestem jeszcze wolna chcialabym spotkac tego jedynego ale jeszcze to sie nie stalo, od poltora roku przestalam chodzic na randki,. umawiac sie z kimkolwiek, bo czuje ze i tak nie ma to sensu bo wszyscy w moim wieku zaznacze to rozwodnicy z bagazem, albo nieatrakcyjni zgorzkniali starzy kawalerowie, mam 31 lat jestem mloda duchem i wygladem na te przynajmniej kilka lat mniej, ale nie chce mi sie juz szukac, nie mam ochoty a chcialabym bardzo miec rodzine wyjsc za maz za rok najlepiej i miec dziecko, wiec nie mam pojecia co robic

Gość zapładniacz
jedno dziecko to za mało

Gość gość
Miałaś już faceta ?

Gość gość
no pewnie ze mialam, bylam w 3 zwiazkach po kilka lat, no ale nie wyszlo p.s. tak naprawde marzy mi sie dwojka:p

Gość gość
to obniz swoje wymagania i nie skreslaj tych zgorzknialych starych kawalerów bo za chwile Ty bedziesz taka sama

Gość gość
wiesz po prostu nie masz szczęścia ja np. wyszłam za mąż w wieku 23 lat, ale z kolei nie mam szczęścia do pracy, mąż też (zarabia mało), ja bezrobotna, na dziecko póki co nie mamy szans....

Gość gość
kolezanko, moze po prostu malo atrakcyjna jestes i zaden cie nie chce ---> mam dwie znajome brzydkie jak noc albo i gorzej, szczęśliwe mężatki :-P

Gość gość
Wymaganie obnizylam i to bardzo, tylko nie chce wygladac u boku tego zgorzknialego kawalera jak jego corka, chcialabym podobnego do siebie, mam powodzenie gdziekolwiek nie pojde ale w wiekszosci zajeci a wolnych jest malutko bardzo NIE mieszkam w polsce i nie widze na codzien polakow wiec jest mi trudno

Gość gość
bylam na chatach ostatnio dostalam zdjecia "bysi" napakowanych i szczesliwych cwaniakow ja chce po prostu zwyklego przecietnego i normalnego, nie lubie zbyt ladnych facetow takich srednich

Gość gość
..tylko ze ile razy mozna sie parzyc kiedys w koncu trzeba sobie dac spokoj, wlasnie to moj problem ze ja juz dalam sobie spokoj dzieki za rady

Gość gość
Czasami trzeba sie pogodzic ze swoim losem pechem czy jak to sie nazywa, ja nawet jak weszlam na ten chat to nie z zamiarem znalezienia sobie kogos tylko z ironia i tym ze i tak mam to gdzies ......ide sobie kupic kota na weekend

Gość gość
mam tak samo. Jestem w podobnym wieku co ty. Dalam szanse facetowi, ktory mi sie nie podoba, nie moj typ, nic do niego nie czuję, ale poza tym to fajny gość... w pewnym wieku juz chyba nie ma sensu marzyc o jakims ksiecu z bajki :(

Gość gość
Ostatnio brzydka panna z mojej wsi wyszła za mąż w wieku 35 lat. I zasrała fejbuka zdjęciami ze ślubu :o

Gość gość
idiotko z 15:21 a wzięłaś pod uwagę, że on też ma uczucia? i co ?bawisz się nim? kretynka :O

Gość gość
tak, bawię się a co?! mną też się bawili, jeden mnie zwodził 3 lata a w końcu i tak wybrał swoją matkę a nie mnie :O życie to zabawa więc się bawię :P