Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna11

stosunek i plamienie

Polecane posty

Gość dziewczyna11

Dziewczyny ostatnio kochałam się ze swoim chłopakiem z prezerwatywą, nie doszedł we mnie. 3 dni później "bawiliśmy się" sobą i trochę nas poniosło. Kiedy wyszłam do łazienki zauważyłam krew na swojej bieliźnie. Pojawiła się ona na jeden dzień, następnego dnia już jej nie było, okres powinnam dostać 23 września jednak dalej go nie dostałam, czy możliwe, że jestem w ciąży ?

Gość gość
możliwe zrób test

Gość dziewczyna11
A czy ta krew mogła oznaczać, że zostałam zapłodniona. Ja myślę, że on mnie bardziej zranił w środku i dlatego krwawiłam. Chodzę cały czas poddenerwowana, na dodatek jestem przeziębiona, czy to również może powodować opóźnienie okresu ?

Gość dziewczyna11
ewela wiem że nie doszedł, jednak się boję ponieważ nigdy wcześniej nie miałam plamienia i aż tak bardzo okres mi się nie spóźniał.

Skoro mialas plamienia zaraz w tym samym dniu po stosunku to po prostu mogl Cie gdzies podrapac czy cos.. Jestes przeziebiona, to tez moze powodowac spoznianie sie okresu

Gość dziewczyna11
Ale aż 10 dni ? To dosyć dużo. Wiem że skoro nie doszedł we mnie to logiczne że nie jestem w ciąży, bardziej martwię się tym zaburzeniem związanym z brakiem okresu.

Gość dziewczyna11
kochaliśmy się 8 września, 10 września się bawiliśmy.

Wiec jak najbardziej mozesz zrobic sobie test. Moim zdaniem nie masz sie czym martwic :) A spoznianie sie okresu to tez pewnie przez stres

Gość dziewczyna11
Wiem że to głupie ale boję się zrobić ten test :/ Uspokoiłaś mnie trochę tym, że przez stres i przeziębienie może się opóźniać, będę cierpliwie czekać na okres, dziękuję :)

Nie boj sie.Okres mozesz dopiero dostac pod koniec miesiaca.Test to tylko 5min i stres odejdzie. Ja w sierpniu tez mialam plamienia, mdlosci, duzo jadlam. Zrobilam test i wyszedl negatywnie. Teraz jednak mdlosci mi powrocily i tez zastanawiam sie nad zrobieniem kolejnego. Wydaje mi sie ze jestes w o wiele lepszej sytacji :P

Gość dziewczyna11
Jeśli nie dostanę do końca przyszłego tygodnia okresu, wtedy zdecyduję się na test, teraz postaram się wyluzować, mniej stresować i przede wszystkim pokonać chorobę, Dzięki Ewela za pomoc, uspokoiłaś mnie :) Życzę Ci powodzenia :)

Gość dziewczyna11
Ja też mam taką nadzieję :)