Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta ptymalna

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry Wszystkim,którzy chcą swoje ciało doprowadzić do normalnego wyglądu.Ja zanim przeszłam na dietę optymalną zapoznałam się z fachową literaturą dr.Kwaśniewskiego + wywiady z ludzmi którzy ją stosują,zakupiłam książkę -Przepisy kulinarne dr.Kwaśniewskiego i pierwszy raz w życiu od dwóch tygodni jem praktycznie to co lubię,bardzo ważne nie jestem głodna i mam 4 kilogramy mniej,kto będzie chciał sobie kupić książkę i przeczyta ją, to dojdzie do wniosku ,że to co doktor opisuje jest logiczne.Widzę,że na forum, wypowiadają się ludzie na NIE,którzy nie stosowali tej diety a mają najwięcej do powiedzenia.Będę co jakiś czasz robić wpisy i informować jak mi idzie z tą dietką,pozdrawiam Wszystkich ,którzy wierzą ,że to im pomoże, w uzyskaniu lepszej formy zdrowotnej,pamiętajcie,że trzeba być na maksa przekonanym ,że to co robicie jest dobre dla Waszego organizmu.

Gość gość
stosowalam 1,5 roku,czulam sie bardzo dobrze,wyniki badan ksiazkowe.Jednak nie stosuje bo nie lubie plackow.Lubie tez owoce i tego mi brakowalo,uwazam ,ze dieta jest bardzo dobra ,duzo schudlam,mialam ladna cere i paznokcie i ogolnie bylo wszystko dobrze ,choc lekarze przestrzegaja przed ta dieta ,ale czy lekarzom mozna dokonca wierzyc?.Mysle ,ze nie bo jak posluchalam ostatnioco wyprawiaja z firmami farmaceutecznymi to mysle ze Kwasniewski ma racje.Zastanawiam sie nad powrotem do diety.