Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka456

wasze blogi czesc 1

Polecane posty

Gość kokardka456

witajcie kochane perełki.Chętnie poczytam wasze blogi, mogą być kosmetyczne,lifestylowe, o domu, o głupotach itp. :) podawajcie linki na dole :) jakie blogi polecacie?

Gość kokardka456
@pisiamysia- tę panią z bloga chyba wszyscy znamy ;)

Gość agatka1652
No więc ja mam bardzo dużo blogów które polecam :) lista może być dluga ale skróce i podam najfajniejsze : alexis118.pinger.pl/ - boskie makijaże i wogóle blog urodowy designyourlife.pl/ - jest to blog lifestylowy dużo pomysłów na mieszkanie i DIY czyli coś co lubię. dompodbrzoza.blogspot.com/ - nazwa mówi sama za siebie :) maxi-kraina.blogspot.com/ - moda w większym rozmiarze to nie spam

Gość mollyson
Ja regularnie odwiedzam blog Deynn - www.deynn.blogspot.com Oprócz fajnych stylizacji ma też niezłe konkursy i czasami próbuję coś wygrać... A z zagranicznych moim ulubionym jest www.seaofshoes.com/

Gość fikcyjnaaaa
dziś natrafiłam na bloga, których chyba też dziś dopiero został założony bo był w najnowszych, autorka z pazurem, przynajmniej tak śmiem twierdzić po pierwszym poście http://patrzac-w-gwiazdy.bloog.pl/ polecam! ja bede patrzec regularnie!

Gość nutella90
Ostatnio znalazłam takiego fajnego bloga. Mało popularny, ale podoba mi się, że autorka pisze do bólu szczerze :) f****n-blog.blog.onet.pl

Gość Miro1994
Blog mlodego chlopaka o dazeniu do spelnienia wlasnych marzen: rok2014. blogspot. com

Gość gość
polecam czaswina.pl wszystkim miłośnikom winiarstwa i wina. Wiele ciekawostek i opinii Ekspertów.

Gość monia22l
Może sami zacznijcie prowadzić własne blogi. Jest darmoch platform pod bloga np. tky.pl wiec to nic nie kosztuje, a może akurat okazać się ze jesteście w tym dobre.

Gość eviiii
taki blog o wszystkim freaklikeblacky.blogspot.com

Gość gość
na-parkingu-losu.mylog.pl

Gość eviii
freaklikeblacky.blogspot.com

Gość e04
Polecam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka" - to zyciowa historia poruszaja cej sie nna wozku dziewczyny, oraa milosci... Blog, udowadnia, ze nawet osoby chore moja prawo kochac i spelniac swoje marzenia. Zaraszam (szczegolnie osoby niepelnosprawne) polecam i prosze o rozsylanie bloga dalej. Z GORY DZIEKUJE! https://www.facebook.com/pages/Niepe%C5%82nos prawna-ksi%C4%99%C5%BCniczka/1450001438592079

Gość gość
Ja lubię zaglądać do www.siedemswiatow.pl i magicznydomek.pl

Gość gość
Temat trochę umarł, a szkoda, bo jest tak wiele ciekawych i przyjemnych w odbiorze blogów, że aż trudno się nimi nie wymieniać. Na dziś polecam jeden, który zwraca mą szczególną uwagę, a którym jest http://www.snowshop.pl/blog - sezon zimowy bowiem tuż, tuż, a więc dobrze byłoby się doń przygotować w pełnej krasie i powyższy w tym mi jak najbardziej pomaga. : )

Gość gość
w polsce to w ogole nie ma szacunku do ludzi traktuje sie kobiety jak c**y i sluzace jesli ten temat to prawda 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość KroliczekDoswiadczalny
O życiu, podróżach, przemyślenia i obserwacje społeczeństwa, z humorem, czasem ironią... Zapraszam www.kroliczekdoswiadczalny.pl

Gość sdwdw
Najczęściej odwiedzam serwis o tematyce zdrowia i urody, który znajdziesz pod adresem www.trustedcosmetics.pl.

Gość SmileyProject
Zapraszam do siebie! blog.smiley-project.pl www.facebook.com/SmileyProjectPL

Gość gość
www.lilma.pl

Gość marines555
Jeżeli prowadzicie blogi to koniecznie zajrzyjcie na stronę http://dailyweb.pl/category/wordpress-darmowe-szablony/ Znajdziecie tam wiele darmowych szablonów WordPress, co miesiąc pojawiają się nowe, oryginalne i unikatowe szablony. Nigdzie indziej takich nie znajdziecie. Oprócz szablonów na stronie znajdziecie też porady dotyczące pisania bloga i wiele ciekawostek.

Gość maximer006
dla mnie jeden z lepszych blogów to http://maruda24.pl/ :) Lifestyle & Ona i On. Wiele ciekawych wpisów codziennie.