Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka11111

Kurs na prawo jazdy

Polecane posty

Gość kaczuszka11111

Witam. Mój problem polega na tym że nie jestem zadowolona z kursu na prawo jazdy :( Zapisałam się na kurs do jednego ośrodka, bo koleżanka mi poleciła ego instruktora, bo twierdziła że jest taki miły. No to się zapisałam, przyjechał do mnie do domu wszystko omówić i wydawał się nawet miły. Ale od razu zdziwiło mnie to że u niego nie ma w ogóle wykładów z teorii, a jak się spytałam o to to coś tam okręcił że sobie zrobimy teorię później. No to zaczęłam jazdy (jak do tej pory mam 6 godzin wyjeżdżone). Nie powiem dość dobrze czuję sie za kółkiem, ale ten instruktor to mi za wiele nie mówi. Wprawdzie mówiłam mu że już trochę jeździłam, ale on na 1 godzinie kazał mi pojeździć po placu pare razy w kółko (oczywiście nic mi nie mówił jak mam zmieniać biegi) i od razu na miasto. A na 3 godzinie to już mnie uczył parkowania przy tesco, ale mi nie wychodziło to się złościł na mnie cały czas a na końcu mi powiedział że mam przyjechać z kimś z rodziny pod tesco i sobie ćwiczyć to parkowanie. Z początku jazdy mi się podobały, ale niestety teraz coraz mniej mi się podobają, bo moim zdaniem ten instruktor wcale miły nie jest. Nie powiem bo nie wydziera się na mnie, ale jednak widzę że jest strasznie służbowy i zamiast dużo mi mówić to on naprawdę mało mi mówi. Np. każe mi parkować na mieście a on sobie wychodzi gdzieś a potem ja mam wyjeżdżać do tyłu chociaż ja do tyłu jechać nie umiałam a on mi nawet nie powiedział jak włączyć wsteczny :/ Sama nie wiem już co zrobić, na razie jeżdżę po swoim mniejszym mieście, ale już się obawiam co to będzie jak już pojedziemy do miasta w którym będę zdawać egzamin. Ostatnio to nawet nie miałam 2 godzin wyjeżdżonych tak jak było zaplanowane, bo skończył ze mną jazdę chyba 20 minut przed czasem :/ A i z góry zaznaczam że nie jestem taka wrażliwa na krytykę, ale po prostu wkurza mnie to że ten instruktor coś mało mi mówi a potem się na mnie złości, zwłaszcza że mam dopiero tak mało godzin wyjeżdżonych.

Gość gosciówkaa
ja jakiej porady oczekujesz? bo ten gość jest jaki jest i go nie zmienimy:o

Gość kaczuszka11111
Obawiam się po prostu że on mnie dobrze nie nauczy :/ Bo czytałam że można zmienić osk, ale nie wiem czy warto. Jeszcze poczekam, bo na razie całej sumy nie wpłaciłam. Zobaczę jak będzie dalej, ale niestety trochę się zniechęciłam do tych jazd z nim, a za kierownicą czuję się dobrze :(