Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzylo Wam sie wejsc w zwiazek poniewaz chcialo Wam sie stalego seksu? - zauroczyliscie sie, zakochaliscie (no, ale nie byla to milosc zycia), ale przywyczajenie, sympatia no i seks spowodowal, ze zwiazek ciagnal sie lata?

Gość gość
a co pytasz , bo twoj obiekt westchnien vel kochanek jest w zwiazku i tak sobie to tlumaczysz ?

Gość gość
Nie, nie, nie. Tak sie zastanawiam. Taka sytuacja. Chlopak zakochany w jednej, ona go odtraca, on bardzo szybko znajduje pocieszenie i staly zwiazek. I zastanawia mnie czy to potrzeba seksu moze az tak kierowac facetem. Nic wiecej,

Gość gość
Ja po prostu dzialam inaczej - ktos mnie odrzuci to sie zamykam w sobie i w nic nie wchodze. Ja dzialam tak ---> zakocham sie na maxa to wchodze w zwiazek. Zastanawiam sie czy czesc mezczyzn dziala tak ----> chce seksu, zwiazku, bliskosci, o ta mnie odrzucila a ja dalej chce zwiazku, pojde do innej.

Gość gość
jak bardzo zraniony o odrzucony i stracil nadzieje ,ze z nia bedzie to moze wejsc szybko w inny zwiazek

Gość gość
No wlasnie czyli po prostu facet jak chce zwiazku to chce zwiazku i szuka najlepszej opcji tak?

Gość gość
ja nie wiem , ale mysle ,ze jak jego milosc go nie chce to moze sie zwiazac z kims innym

Gość gość
No dobrze, ale macie tak, ze przy kims zostajecie dluzej ze wzgledu na dobry seks? I przeciagacie zwiazek bo macie dobrze? A wiecie, ze to nie jest na cale zycie?

Gość gość
Sa to w ogole mezczyzni ;>?

Gość gość
tak, dobry sex wystarcza

Gość gość
To stad mezczyzni odchodza np po 4 latach dobrego seksu mowiac, ze to nie to? I potem znajduja "milosc zycia" i slub?

Gość gość
jaka maja dobry sex to nie odchodza, uwierz

Gość gość
gość tak, dobry sex wystarcza 02.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość jaka maja dobry sex to nie odchodza, uwierz xxx Gdyby chodziło o dobry seks to chodzilibyśmy na prostytutki a nie się wiązali

Gość gość
Tak, rozumiem, ale mi chodzi czy czasem robia tak: Hmmm czuje, ze z ta kobieta sie nie ohajtam, ale mam dobry seks, jest mila to posiedze z nia jeszcze z rok poki nic na horyzoncie sie nie nasunie.