Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00pytająca00

sprzedajacy nie chce sprzedac przedmiotu na allegro

Polecane posty

Gość 00pytająca00

ja mam pytanie kupilam wozek na allegro za 90 zl kup teraz wyslalam pieniadze ale facet napisal ze pomylil ceny wozek wystawil ponowny raz za 900 a pieniadze odesłał. ja chcialabym ten wozek co mam robić ?? gdzie to zglosic ??

Gość gość
jak uważasz że to tego warte to możesz sie z nim sądzić bo nikt inny nie zmusi go do wydania ci tego wózka:o były przypadki że ktos kupil za male pieniądze np samochód i wygrał w sądzie, ale pewnie zanim sprawa sie skonczy to juz nie bedziesz potrzebowac tego wozka

Gość exdebill_po_wakacjach
kto by nie chciał;) ale pomysl - jak kiedys zrobisz nieuwaznie przelew i pomylisz się o jedno zero na swoją niekorzyść będziesz chciała odzyskac pieniądze, czy machniesz ręką i podarujesz? człowiek się pomylił, całkiem wierzę, że specjalnie tego nie zrobił, szukaj innego wózka

Gość gość
ja bym odpuściła skoro kase oddał pomyłka ludzka rzecz...

Gość gość
Nie bądź taką zołzą. Człowiek się po prostu pomylił, zdarzyć się może każdemu! A Ty chcesz perfidnie wykorzystać jego pomyłkę!!! Daruj sobie, bo nic z tym nie zrobisz! Ale wredna małpa!!!

Gość gość
Pomylil sie daj czlowiekowi zyc.

Gość gość
a ty musiałaś od razu wyjeżdżać z tą wredną małpa? jakbyś skończyła zdanie wcześniej twoja wypowiedź miałaby taki sam sens a twój poziom kultury byłby większy niż zero.

Gość gość
Ja bym chciala ten wozek... Zabrzmialo troche jak tekst rozpuszczonej 5 letniej dziewczynki :) powaznie to odpusc sobie. Sprawa w sadzie I ewentualny adwokat wyniesie cie wiecej niz dobry wozek ze sklepu. O czasie nie wspomne. Facet sie pomylil I trudno. Kazdemu moze sie przytrafic

Gość gość
a jaki masz problem?doplac roznice i wozek bedzie twoj.znasz ceny wozkow,wiec swiadomie kupilas go za blednie podana kwote...tak sie nie robi.to nieuczciwe.