Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płakac mi sie chce zycie jest beznadziejne

Polecane posty

Gość gość

u nas w domu rodzinnym zawsze było biednie. Dom niewyremontowany, wszystko się sypie. Teraz rodzice chorzy, coś tam starają się robić, remontować ale wszystko najtańsze, dachówki, drzwi. Mój facet nie należy do najbogatszych ale jest zamożniejszy niż ja. Jego rodzice też remontują dom i wszystko muszą mieć takie super extra, drogie. Przykro mi gdy widzę, że oni na wszystko mają a moi rodzice ciułają grosz do grosza. Czasami to odechciewa mi się być z tym chłopakiem bo się czuję gorsza. Nieraz on mówi albo jego matka czemu moja mama nie idzie prywatnie do lekarza czy do dentysty a ja wy,myślam powody bo się wstydzę powiedzieć, że nas zwyczajnie nie stać. Oni myślą, że my mamy jakieś pieniądze, a prawda jest taka, że ostatnie remonty nam wyczyściły konta i teraz oszczędzamy na jedzeniu...

Gość gość
pracujesz? nie możesz im pomóc? nie ma co się porównywać, czy zazdrościć

Gość gość
To ciesz sie ,ze wogóle macie mozliwośc zrobienia remontu, bo gro ludzi nie ma na czynsz, jedzenie, na nic.

Gość gość
pomagam ale kokosów nie zarabiam.

Gość gość
a po co ci nasz wiek?

Gość gość
ciekawosc,twoj i chlopaka

Gość gość
Twój chlopak powinien Cie wspierac w tak trudnej dla Ciebie sytuacji zyciowej. Zdarza sie, ze rodzice nie maja pieniedzy- to moze spotkac kazdego. Ale nie nalezy sie ich wstydzic. Nigdy. Nie kazdy ma w zyciu z górki, niektórym zawsze zycie rzuca kłódy pod nogi i nalezy sie z tym oswoic. Nie wstydz sie, ze nie masz pieniedzy, nie wstydz sie jak mieszkasz. Najwazniejsze jest zebyscie sie kochali, wspierali. Reszta nie ma zadnego znaczenia. Co bys wolala? Piekny dom, w którym brak milosci. Czy dom biedny, w którym milosc jest. A to bardzo czesta sytuacja.. I przestan sie zamartwiac, bo to droga do nikad. Nikt nie powinien sie wstydzic tego jakim jest, ludzie powinni Cie zaakceptowac czy to biedna czy bogata. A to gdzie mieszkasz, nie ma zadnego ale to zadnego znaczenia!