Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona8763553

Nienawidze Rihanny bo ona podoba sie mojemu facetowi

Polecane posty

Gość ona8763553

powiecie zebym probowala sie do niej upodabniac ale ja nie chce ! zreszta nigdy biala kobieta nie bedzie wygladac jak czarna. nie mam zamiaru chodzic na solarium i niszczyc sobie skory. zawsze jak leci jakis jej teledysk (oczywiscxie w kazdym ona swieci gola prawie d**ą) to on patrzy jak wol w malowane wrota :O przez to ja znienawidzilam mimo ze kiedys nawet lubilam kilka jej piosenek. teraz jak slysze jej glos to jestem chora :O ja wiem ze ona jest nieosiagalna dla niego ale ja nie chce nawet w sferze marzen konkurowac z nią. jesli chodzi o wyglad to ona napewno jest dla niego atrakcyjniejsza ode mnie.

Gość prawictwo pospolite125
mi sie tez kiedys podobała jak była szczupła.

Gość StaraMauuupa
ale masz problemy... odwdzięcz mu się, jak jakiś przystojniak śpiewa albo gra, to stawał przed ekranem i gap się, cmokaj i pojękuj.

Gość StaraMauuupa
*stawaj

Gość prawictwo pospolite125
w teledysku -Shut Up And Drive -wypadła najlepiej .. Ostatnio sie niestety spasła jak świnia i zdecydowanie nie jest ładną laską jak dawniej

Gość gość
Jestes chora ale na glowe dziewczyno ! - to jest piosenkarka ma prawo miec swoja idolke!- moj lubi jlo i co mam go karcic za to i tz sie gapi jak dzieciak- mnie to smieszy , mam wysoka samoocene wiec nie jestem zazdrosna o takie rzeczy po za tym nie daje mi do zrozumienia ze jestem gorsza ani nie kaze mi sie do nie upodabniac. Wyluzuj

Gość StaraMauuupa
fakt, ja na przykład jak zobaczę Davida Garretta to zaczynam się ślinić i gapię się pewnie jak ciele... a mój chłop ma to koło tyłka, bo wie, ze i tak go nie poderwę, z tej prostej przyczyny, że nawet niemieckiego nie znam i tylko mu mogę napisać na profilu "ich libe dich" i figa z tego bo takich wpisów jak mój są setki. :P