Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinniśmy wymordować muzułmanów jak Niemcy żydów

Polecane posty

Gość gość

Bedzie spokoj. Tak uwazam. Jestesmy w stanie to zrobic, masowa nagonka w mediach a potem do testow medycznych, na dawcow organow, reszta do gazu. Moze chinczycy zrobią z ich szczatkow smartfony... Samsung z kosci muslima. HIT

Gość gość
jestes bardzo chorym czlowiekiem

Gość gość
inaczej bedziesz gadala jak cie arab zg****i i nikt ci nie pomoze albo zg****i twoje dzieci bo u nich pedofia jest legalna

Gość gość
serio? a skad to wiesz? znasz jakichs muzulmanow?

Gość tropix
ja znam mnostwo... pracuje z nimi... oni maja chore podejscie do wiekszosci rzeczy....powinno sie ich izolowac i nie wpuszczac do europy w ogole... a u siebie niech se robia co chca....

Gość gość
tropix i dziwnym trafem razem gary myjecie? mówisz juz w języku pasztu czy arabskim? Tyle samo jesteś wart co oni skoro razem pracujecie. Tylko ze oni mają zasady, a zasady siłą naszą.

Gość gość
A ja uważam,że spokój będzie,jeśli znikną wszyscy którzy wogóle chcą komukolwiek robic krzywde,łącznie z Toba autorze,ale zapewne masz niemieckie korzenie ztąd pierwsze żydzi Ci przeszkadzali a teraz pewnie turcy,bo w niemczech ich sporo co???Oj ludzie,skąd u Was tyle nienawiści...z mlekiem matki wyssane???muzułmanie z tego co wiem nie uznaja pedofilii,ani gejów i maja zasady a kto myśli o terrorystach nie ma pojęcia o muzułmanach...bo jedno z drugim nic wspólnego nie ma,ot tyle,że terroryści powołuja się na daną religie,a to idzie wzystko o polityke i pieniadze....

Gość tropix
ja garow nie myje.... oni zreszta tez nie... pracujemy w biurze... a rozmawiamy po angielsku... nie kazdy musi mieszkac w polsce

Gość gość
zgadzam się... do gazu z tym wyremątować Oświęcim i produkcja ruszy ,,,,,,,,

Gość wifigdańsk
jakkolwioek kontroweryjny jest autor-fakt faktem ze powoli nas zalewają az zaleją nas na dobre a wtedy juz bedzie za pozno. a masz jakies autorze powazne rozwiazanie? bo jesli twopj post był powazny to wiesz ze oni sie tak łatwo nie dadzą.nawet urzędnicy,sady boją się ich tknąć bo to mniejszość a skoro mniejszośc to mają większość racji.chore ale prawdziwe.

Gość gość
Znam kilku muzulmanow a o tym jaka religie wyznaja dowiedzialam sie po dluzszym czasie znajomosci. Nigdy nie poruszali tego tematu.

To są ludzie przyszłości. Tylko w ich rękach leży los całego świata w nich pokładam nadzieje na to że nasz planeta wymrze po wojnie atomowej którą zapoczątkują. Codziennie modlę się aby było dane mi jej doczekać.

Gość gość
Ratujcie Warszawę cała zalana islamistami!!!!

Gość gość
hmmmm