Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nachtbringer

Współczesne kobiety są lubieżne i kompletnie wyzute ze wszelkich zasad moralnych

Polecane posty

Gość Nachtbringer

Jestem na drugim roku studiów i to co wyrabiają kobiety z uczelni akademika i całego świata studenckiego przechodzi ludzkie pojęcie. Są po stokroć gorsze od facetów, bo na studiach to znajdą się też faceci z pędem do wiedzy i zainteresowaniami. Kobiety przychodzą tam chyba tylko po to, by imprezować i uprawiać przygodny seks. Sam mieszkałem w akademiku i wiem, że wystarczyło podejść do jakiejś panienki, zrobić słodkie oczy i krótką gadkę i można było przelecieć ją w toalecie czy na korytarzu, aż się prosiły o to spojrzeniem. Raz miałem sytuację, że wylądowałem z pijaną panienką po imprezie w akademcu w łóżku, ale nie wykorzystałem tego, bo aż zwyczajnie obrzydziło mnie to co już robią kobiety. To przeczy wszelkim wartościom jakie mi wpajano, a po mieszkaniu tam i chodzeniu do innych akademców, do klubów czy na uczelnię mam kompletny uraz i doszło do tego, że boję się wejść w jakikolwiek związek z kobietom po tym co widziałem. Nie raz byłem przy tym jak zajęte dziewczyny lądowały w łóżku z kimś innym( Według tego co widziałem dzieje się to znacznie częściej niż w przypadku facetów). Potem one po takim romansie czy numerku bezceremonialnie wracały do swoich facetów nie przyznając się do niczego i tkwiąc dalej w kłamstwie. Co z tego, że jakaś kobieta kiedyś mi powie, że jest porządna? Jaką mogę mieć gwarancję, że nie ma za sobą takiej przeszłości skoro one tak dobrze i tak często kłamią? Teraz mam uraz i nie wiem czy kiedykolwiek się z kimś zwiążę.

Gość Nachtbringer
z kobietą*

Gość gość
A jaki to kierunek? U nas na studiach nie ma zdzir

Gość gość
no taki świat, co poradzisz ale nie popadaj w beznadzieję, szukaj, może wśród tego goowna znajdziesz diament

Gość Studentka123abc
Ja zaczynam studia i na razie nie zauważyłam nic podobnego. Co prawda nie mieszkam w akademiku to nie wiem, co się tam wyprawia. Ale skoro kobiety są takie lubieżne, to pewnie mają z kim realizować swoje chęci, więc co zwalasz winę tylko na kobiety!!

Gość gość
Powiedział w****iony prawiczek, z którym nikt nie chce opić egzaminów.

Gość gość
A czy na Twoich studiach wymagana jest ortografia? -.-

Gość gość
a przychodzily do ciebie w nocy jak juz spales i podkradaly ci onuce?

Gość wykladam chemie w supermarkeci
co do zasad to moze porozmawiamy o solach trzezwiacych? :classic_cool: