Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxlilu_89xxx

pytanie do facetow jakich perfum uzywacie albo jakie sa wasze ulubione

Polecane posty

Gość xxxlilu_89xxx

Mój chlopak obchodzi za jakis czas 30 urodziny i chce mu kupić jakies perfumy(wode toaletowa) w granicach 200-300 zl, najlepiej 100ml. nie znam sie kompletnie na fajnych męskich perfumach, ostatnio zrobilam rundke po sephorze i duglasie i jak na moj gust wszystkie smierdza, moze trzeba sie nimi popryskac i odczekac, ale zajeloby mi to wiecznosć, zanim znalazlabym cos fajnego. dlatego bardzo, bardzo prosze o pomoc i sugestie. Dodam, ze szukam czegos raczej w miare uniwersalnego. Specyficzne, udziwnione zapachy nie kazdemu przypadaja w gust. Jak bedzie cos extra to moze byc tez powyzej 300, ale wole sie zmiescic w podanych wyzej widelkach:)

Gość gość
biala lacoste jest super ale ceny nie znam

Gość gość
chlopak ma 30 lat i nie ma jeszcze swoich perfum? gdzie on był? zapytaj zony!

Gość xxxlilu_89xxx
no tak, bo perfumy ma sie jedne na cale zycie, najlepiej ten sam flakon;D moja zona nie tez sie nie zna na meskich perfumach;) %)%)%)

Gość wruszka zembuszka
faceci nie uzywaja perfum... widzialas ty kiedys PERFUMY dla mezczyzn???

Gość xxxlilu_89xxx
ale wy wszyscy jestescie 'mundrzy' na tym forum, nie ma co:D do reszty - dzieki za konkretne odpowiedzi:) macie cos jeszcze? ;)

Gość gość
uzywam diesel masculine w rossmanie mozna kupic, jestem w podobnym wieku

Gość gość
Na zimę to raczej Thierry Mugler A-Men Ew. Yves Saint Laurent L Homme lub Dior Homme Sam używam Versace Man i są piękne. Potestuj w perfumeriach ale zamów przez net to wyjdzie ci o wiele taniej. Sam zamawiałem w perfumesco ale z tych pewnych to jeszcze, e-glamour, dolce i perfumeria. (Przy każdej nazwie dodaj-pl- bo nie da się wysłać.)

Gość gość
popieram Loosera ;)

Gość Agatorix
Mój używa Hugo Boss Dark Blue :)

Gość gość
Jeśli możesz sobie pozwolić na nieco większy wydatek to popatrz na Armaniego np. Armani Code/Mania, albo Dolce Gabbana. Niezłe zapachy ma też Versace, Davidoff, albo Euphoria od CK

Gość gość
ja używam Dior, Bvlgari, Cartier, Chanel a do pielęgnacji ciaąa i gołenia wyłącznie i tylko Biotherme

Gość gość
Zależy jakie zapachy podobają się Twojemu facetowi. Ja bardzo lubię zapachy delikatne, a zarazem świeże, orzeźwiające i lekko słodkie np. Cerruti Image lub Jaguar Energi.Uważam, że mało jest równie ładnych zapachów.

Gość gość
słyszałeś/aś może Egoist Platinium CHANEL !!!!?????? no może w Polsce nie są takie znane nała buteleczka 50ml kostzje tu 180 euro

Gość gość
Moj uzywa Armani code, mmmmmm, ladne sa tez dolce gabbana the one, euphoria ck, hugo boss orange. Ja kupuje mojemu mezczyznie takie perfumy ktore sie mnie podobaja. W koncu to ja bese je wachala.

Gość gość
:-) ,,, nie ma sprawy,,,,,

Gość fotel
212 Carolina Herrera

Gość gość
lalique equus te są świetne

Gość xxxlilu_89xxx
dziekuje wszystkim za wypowiedzi, obczailam wszystkie flakony i zwroce na nie uwage, jak nastepnym razem bede w perfumeriach:) ja sama zwrocilam uwage na euphorie ck, bo mi sie spodobaly, ale zastanawiam sie czy nie sa zbyt zwyczajne, klasyczne. w sumie ciezko wyczuc zapach na papierowym testerze, dlatego te mniej klasyczne wody wydawaly mi sie co najmniej dziwne. jeszcze raz dzieki za pomoc, bede szukac dalej;)