Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrurzka zemburzka

Agresywne znaczenie imion

Polecane posty

Gość gość
Ta z 21:42 to ja :) Agnieszka :) Skoro innym opisy tak bardzo się zgadzają, to ja bym chętnie przeczytała o swoim, jeśli można :)

Gość Wrurzka zemburzka
Nikt nie chce bo nie ma erekcji z mojej strony. Gdybym zaczęła sprzeciwiać sie koleżance Annie i tu dużo bym miała do powiedzenia na temat jej beznadziejnego imienia, to draka by była. A ze ja psychologicznie podeszłam do sprawy to jest jak jest.

Gość anna anna anna
udawaj, jutro i tak nikt tu już nie zajrzy:) NA szczęście. Ale nowe prowo zapewne napiszesz, bo mocno się nudzisz-widzę na tym bezrobociu:D dobranoc:)

Gość anna anna anna
anna bezsprzecznie jest najpiękniejszym imieniem świata, szkoda, że to tylko mój nick :D

Gość Issoss
Mogę się z Tobą pokłócić, jeśli chcesz... Mam okres ;)

Gość Wrurzka zemburzka
Jutro dokończę albo pózniej bo bohater wrócił.

Gość anna anna anna
""Ku gwoli wyjaśnienia, "" Tutaj autorka przeszła samą siebie buchchaaaaa:D aż jej "temat"podnoszę, uwielbiam takie perły kafe🌻

Gość Wrurzka zemburzka
Ja was obserwuje stokrotki i widzę co o mnie piszecie. Jak chcecie wiecej to proszę o kulturę i szacunek do mojej osoby!

Gość gość
Adriannę proszę :D

Gość gość
...ale jaki szacunek, jak sama jesteś debilowatą analfabetką???

Gość gość
Napisz Agate i Wiktorie

Gość gość
RYSZARD- wg. mnie wszystko się zgadza:-D

Gość gość
poproszę o Michał i Marta

Gość Wrurzka zemburzka
Uwaga niedługo kątynuacja, tylko dojdę do pracy. Proszę przygotować swe psychiki.

Gość gość
Macie jakieś dziwne pretensje.Przecież autorka wyraźnie nazwała ten temat''agresywne znaczenie imion''.Moje imię również tam jest i jakoś nie biorę tego na serio.Trzeba mieć więcej dystansu do swojej osoby.

Gość gość
No to teraz autorko świetnego topiku poproszę o agresywne znaczenie imienia MARCIN!! :D

Gość gość
Wruszko dawaj Agatę i Marte, swietny temat, Donald najlepszy :D

Gość Wrurzka zemburzka
Jestem, usiąćcie wygodnie przed monitorami, bo zaraz zaczynam . Jeszcze tylko mały odzew do przemadrzalej panny Anny, która to wczoraj twierdziła, ze nikt tu dziś nie zajrzy. No patrz ty lampucero, jak blednie ocenilas moje możliwości, ale pewnie zaraz powiesz ze sama ze sobą pisze.

Gość Wrurzka zemburzka
Alicja- znana wszystkim jako ta z krainy czarów, jednak mało ma ona z tym wspólnego. Imię to pochodzi z drugiej wojny światowej, dokładnie z 39 roku, kiedy to hitler podstepem przyjechał do Gdańska pod pretekstem wykąpania sie w polskim morzu. Gdy Polska zorientowała sie ze to jednak wróg, krzyknęła : Alicja. Od tej pory nazywano tak dzieci, które przyszły na świat podstępem, w fałszu i zakłamaniu. Dlatego Alicja jest osoba dwulicowa, prawa ręka klepie po ramieniu pocieszajac, a lewa wyjmuje drobne z cudzej kieszeni. W szkole uchodziły za inteligentniejsze, ale to tylko ze względu na status społeczny rodziców. Ojciec był rybakiem, a matka doila krowy w pobliskiej wsi u zaprzyjaźnionego rolnika. W miłości alicje sa wieloftontowe, tzn. Lubią w kilka otworów na raz z niejednego źrodła. I wcale nie sa drapieżne jak hitler, tylko głupie jaj kurze jajo.

Gość Wrurzka zemburzka
Marzena- już podczas pobytu w macicy lekarz nakryl ja na trzymaniu ręki w swojej vaginie. Jest nalogowcem, seksoholikiem, a do tego dłubie w nosie podczas gdy jest w trakcie penetracji. Po zakończeniu korzystania z toalety, regularnie wacha swoje palce, upewniajac sie, ze dobrze jadą. Zazwyczaj Marzeny pochodzą z biednych domów, a cola original z biedronki to u nich świąteczny rarytas. Marzeny są osobami zamkniętymi w sobie. Żyjącymi we własnym świecie, o własnych poglądach politycznych. Twierdzi ze nienawidzi Tuska, a w nocy odlew jego nosa trzyma miedzy nogami z nadzieja. Ze sie wydłuży.

Gość Wrurzka zemburzka
Agnieszka- niejeden podśpiewuje, ze ssała jego orzeszka. Kobiety noszące to imię nie posiadają za grosz kultury, lubią jeździć autobusami na gapę, wierząc ze kanar zgodzi sie na zapłatę w naturze. Jednak osoby o tym imieniu z uroda maja tyle wspólnego co Donald Tusk z hojnoscia. Agnieszki charakteryzują sie zarazliwym tradem na twarzy i pryszczatych nosem. Starsze Agnieszki przeważnie kończą jako rozwodki, zawdzięczają sobie ogromny sukces który według nich osiągnęły ( czyli zarabiają 1600 brutto) i sa z tego dumne jak paw. Agnieszki to typowe lajdaczki , rozpuszczone i niewychowane.

Gość Wrurzka zemburzka
Ada- która nic nie gada, tak to prawda, mruki jakich mało. Lubią sie stroic i przebierać za stare baby. Długie spódnice za kolano to u nich podstawa, a każda inna dziewczyna która nosi krótsze to według nich d****a i puszczalska prostytuta. Jest to nietypowe imię, ponieważ nie każdy rodzic ma niechciane dziecko i nie każdy chce sie na nim mścić. Nadając mu takie imię. Ada to typowa katoliczka z ukrytymi cechami prostytutki. Sama sie lajdaczy pod świętymi obrazami, a Judasz to jej największy fan z Biblii.