Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrurzka zemburzka

Agresywne znaczenie imion

Polecane posty

Gość Wrurzka zemburzka

Witam, jak już powszechnie wiadomo jestem imiennikiem. Zajmuje sie profesjonalnym czytaniem osobowości z ludzkich imion. Jesli chcecie poznać o sobie prawdę, bądź o kimś z Twoich znajomych, albo o nielubianej przez Was osobie, np. Teściowej to proszę podać imię, a ja opisze w skrócie ta postać. I ostrzegam, ze miłości i przyjaźni ode mnie nie zaznacie, proszę także nie liczyć na kulturę osobista z mojej strony, a także na szacunek do Waszej rasy. Zatem zaczynamy!

Gość wruszka zembuszka
sadzisz ze jesli dwum osobom nadasz to samo imie to one neda mialy ze soba cos wspolnego? znam 6 kobiet o imieniu Ewa i kazda jest inna

Gość Wrurzka zemburzka
Donald- według starożytnych Egipcjan imię to wywodzi sie od wielbladziego łajna. Każdy , kto choć raz przechodził obok takiego zwierzęcia wie czym to pachnie, często Egipcjanie zakrywajac twarz przed okrutnym odorem krzyczeli Donald. I tak sie zaczęło. Potem pewna wdowa po Niemcu przywłaszczyła sobie to nazwę i nazwała tak swojego nieplanowanego syna, który sam prosił sie na świat. Jak sie okazało imię to strasznie znieksztalcilo jego osobowość, nadalo mu negatywne cechy, głownie kłamstwo- to trzyma sie go jak wielbładzie gowno sandalow, chamstwo, fetysz do cudzych pieniędzy, krzywdzeniue wszystkich dookoła. Lubi jest włoskie warzywa typu ośmiornica, kapary, kraby i rzodkiewke. Ma wielki nos i rude włosy przez co jest nielubiany przez rówieśników i innych wiekowo zbliżonych i nie tylko. Jest pazerny, zachlanny i nie lubi chodzić na piechotę. Za kradzione pieniądze kupuje ciuchy swojej rodzinie i lata na służbowe wycieczki do ciepłych krajów. Poza tym śmierdzi i nikt mu dobrze nie życzy.

Gość gość
:D niezła jestes

Gość Wrurzka zemburzka
Monika- na pozór cicha i nie śmiała, jednak pod spódnica kryje sie jej drugie oblicze. Za młodu osoba ta próbuje szukać własnej ścieżki, sprzeciwia sie ogólnie przyjętym normom i próbuje stworzyć swoje własne zasady, których sie nie trzyma. W wieku buntowniczym wmawia sobie ze jest szatanem i za wszelka cenę upodabnia sie do niego za pomocą makijażu i ubioru w czaszki. Nieuk, bezmozg. Nienadający sie do niczego, wszystko spartoli, jej własna matka nie przyznaje die do niej i robi wszystko żeby pozbyć sie jej z chaty, wtedy cały zasiłek dla nierobów będzie miała na siebie. Monika zaś lubi pokombinowAc i puszcza sie za kasę a potem rodzi dziecko żeby mieć gdzie d**ę karmić. Jest osoba nierozsadna, bezmyślną, głupia. Ufa wszystkim i kocha pieniądze. Kredyt to jej drugie imię, a komornik to jej pseudonim artystyczny. Nigdy nic nie osiągnie, poza hifem kiła i mogiła.

Gość gość
ja Tomasz i tak to są bzdury

Gość gość
już cię lubię! :-)

Gość Wrurzka zemburzka
Paulina- uważa sie za najmadrzejsza, twierdzi ze ukończyła dwa fakultety, ale nie jest w stanie powiedzieć z czego. Cofając sie do jej dzieciństwa była bardzo rozpuszczonym dzieckiem, wręcz bachem, który tylko chciał żeby przymoszono mu zer pod nos i poza tym nic nie robiła, choć wiecznie była na diecie to jednak otyłość to jej znak rozpoznawczy. W szkole osoba nosząca to imię nie była zbyt lubianym dzieckiem, często nosi okulary o grubych szklach i cieniowanych oprawkach w kolorze gowna. W miłości na pozór wierne, ale po alkoholu wstępuje w nie natura d****i i rozkładają sie każdemu już za małe piwo. Kac moralny jest im obcy w przeciwieństwie do kaca alkoholowego. Nie lubią zwierząt i maja grube, kolkowate nogi oraz krzywy nos, a w pracy starannie zapisują notatki z rozmów współpracowników, które regularnie przedstawiane sa szefostwie.

Gość gość
Typek skad mnie znasz dlaczego o mnei napisales...

Gość Wrurzka zemburzka
Piotr to imię pochodzące od skrzyżowania pirata i rybaka, ale to odrębna historia. Osoby noszące to imię mozna podzielić na dwa typy: Piotr ogier, lotr, prawdziwy maczo, który uwodzi siła, oraz Piotr pipa, który niejeden raz dostał po ryju od baby. Zajmiemy sie tym drugim, gdyż jest to ciekawsza osobowość. Piotr często jest z rozbitej rodziny, nue potrafi określić z kim spędzić swoje życie, z matka która zarabia najniższa krajowa, ale zarabia, czy z ojcem, który mimo ze jest na zasiłku to jednak alkohol u niego jest podstawa, zamiast chleba- co Piotrowi odpowiada. Już od małego miał ciagutki do taniego wina, często spijal z dna kartonów black curranta, albo, co lepsze, bo bardziej z klasa i na bogato, z butelki. Z dziewczynami to u niego jak z kasa w portfelu, pusto, sucho i namiętnie. O sorry, on wcale nie ma portfela, bo i po co. Jest osoba agresywna, wybuchowa, z pozoru, o czym świadczą jego rozszerzone nozdrza podczas wzmożonego stresu, np. W momencie gdy dres pyta go o numer telefonu na policję. Piotr lubi piłkę nożna i jest bardzo dobry w oglądaniu wszystkich powtórek, które dołączone sa w gratisie do gazety: " pani domu". Melepeta i ofiara losu.

Gość Wrurzka zemburzka
Ku gwoli wyjaśnienia, jestem kobieta, mam jędrne cycki i takie tam. To nie sa bzdury, jesli uważasz, ze jest inaczej to zamilcz, załóż buty i wyjdz na dwór zobaczyć czy cię nie ma przy śmietniku. Przy okazji- nie akceptuje krytyki, jestem tu dla sławy i popularności, otArlam sie o program Ewy drzazgi i z reszta już od dawna jestem wasza ulubiona fanka. A teraz zabieram sie do kontynuacji, póki mam wene i ochotę na tracenie czasu na dzieci neostrady.

Gość Wrurzka zemburzka
Tomasz to wieczny prawiczek, nieufny, aczkolwiek ciekawski. Lubi marzyć o gołych babach, choć nigdy takiej osobiście nie widział. Jego imię pochodzi z Ukrainy, a racEj z polskiej trasy ukraińskiej, gdzie rozneglizowane panienki odbierając pieniądze od napalinych tirowcow często słyszały : " TO MASZ te pieniądze i rób tego loda". Dlatego przyjęło sie u nas w Polsce ze każdy facet, albo przynajmniej większość, który jeździ tirem nazywa sie Tomasz. Osoby te sa dowcipne, lubią opowiadać zberezne kawały, które niestety śmieszą nieliczne grono, bo samych Tomaszów i nikogo wiecej. W dzieciństwie często sie moczył w nocy, dlatego do dziś pozostał my nawyk sypialnia na ceracie.

Gość Wrurzka zemburzka
Jak śpiewano w pewnej piosence- Karolina co ciagle sie wypina. Osoba nosząca to imię nie posiada gustu, rozumu, poczucia humoru, klasy, matury, szkoły, mózgu, szamponu i wiele wiele innych, w skrócie- nie posiada nic. Choć ma figurę to jednak nie potrafi tego wykorzystać. Jest szara myszą, nie maluje włosów i paznokci, ubiera sie na bazarze i nie chce nowych ciuchów bo po co jak i tak bedą stare. Karolina z charakteru bardziej przypomina mężczyznę, lubi oglądać sport, zna die na samochodach, a w szkole często mówią do niej klakson. Marna przed nią przyszłość, starsze Karoliny nigdy nie dorastają, całe życie myślą o niebieskich migdałach i zabawie lalkami barbie. Mało kumata, kłamczucha i do tego sie puszcza (chyba jeszcze o tym nie wspomniałam?)

Gość gość
Ej, autor, z czego ściągasz te znaczenia imion? ha ha ha :-D

Gość Wrurzka zemburzka
Uwaga, już mi sie nie podoba pisanie, bo po pierwsze primo- nie piszecie czy sie zgadza, po drugie- nikt sie nie podnieca, a po trzecie mało was tu, także atakujcie jesli chcecie kontynuację.

Gość Wrurzka zemburzka
Powtarzam jestem kobieta! I uwaga! To nie jest przepisane z gotowca, to sa wyniki moich ostatnich badań. I gwarantuje, ze to jest wiecej niż prawda. Jesli ktos die nie zgadza to oznacza, ze opisałam dokładnie te osobę i wstyd jej teraz, dlatego będzie próbowała zaprzeczać wszystkiemu. Już ja znam takie przypadki.