Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrurzka zemburzka

Agresywne znaczenie imion

Polecane posty

Gość Wrurzka zemburzka
Ok przerwa. Narazie starczy tyle. Bo już usypiam z nudow

Gość gość
W wolnej chwili poproszę jeszcze O Kasię:-) dziękuję:-)

Gość Wrurzka zemburzka
O Kasia to moje ulubione imię, będzie o czym pisać. Znam ich multum i każda jest taka sama, każda.

Gość gość
Weronika - z gory dziękuję

Gość gość
Weronika najpiękniejsze na świecie

Gość gość
Edyta co powiesz o edytach

Gość gość
Ona goooowno wie:)

Gość Wrurzka zemburzka
Wszystkie Edyty sa k u r w a m i

Gość Wrurzka zemburzka
To nie ja o tych kur****. Ja nie używam takich słów! I nie pisze teraz!

Gość bylina ziemna z korzeiami
poprosze MATEUSZ , NATALIA, TYMON

Gość gość
poproszę coś o imieniu Anna:) (zaznaczam, ja to nie ta przemądrzała lampucera :) Anna z poprzedniej strony)

Gość gość
no wiesz co, glupi temat, idiotyczne sa te Twoje wpisy, ani w tym prawdy nie ma, ani humoru. I wcale nie pisze tego, bo mi pojechalas, nie mam odlewu nosa Tuska, oszalalas? Wole Kaczynskiego :P Pozdrawiam- Marzena :P

Gość gość
Poproszę Dorota,Klaudia,Aleksandra i Marcin Dziękuje , będę później na kafe to podpiszę :)

Gość gość
no i gdzie ta Katarzyna??? :P:P:P

Gość gość
Maciej- chciałoby sie powiedzieć dusza artysty, muzyk, plastyk i poeta. Ale tak nie powiem, bo to tylko przykrywka tej postaci. Maciek ma skłonności do przemocy, często wychodzi wieczorami z domu w poszukiwaniu naiwnej ofiary, która da sie zaciągnąć w krzaki. Ale niestety nie znajduje takiej, dlatego sam wraca do domu poobijany, gdyż ten osobnik, podobnie jak obywatel Piotr, jest zwykła c***a i łajdakiem. Starym maciejom, kawalerów i żonatym gacie pierze matka, gdyż tylko ona zna sposoby, na odpranie brązowego osadu z wysokości kakaowego oka. Często sa to maminsynki, opierając sie o statystyki jest to dziesięć maciejow na dziesięć maciejow. Chłopcy ci lubią gry strategiczne typu super Mario bros oraz przygody szalonej Alinki z różowej dolinki. Noc dla Macieja to koszmar, gdy blisko nue ma silnego członka rodziny typu mama, albo chociażby młodsza siostra to majteczki maciusia mokną i to nie zaszczytną cieczą gęstą, a zwykłym ciepłym moczem. -------------------------------- powiem wam że to w 60% opis mojego bylego...cos w tym jest :O

Gość gość
Andrzeja zrób, koniecznie! :):)

Gość wrurzka zemburzka
"""""" no wiesz co, glupi temat, idiotyczne sa te Twoje wpisy, ani w tym prawdy nie ma, ani humoru. I wcale nie pisze tego, bo mi pojechalas, nie mam odlewu nosa Tuska, oszalalas? Wole Kaczynskiego jezyk.gif Pozdrawiam- Marzena jezyk.gif """"""" Dear marzeno, że tak sobie pozwolę po angielsku. Rozumiem, że masz problemy ze wzrokiem, w najgorszym przypadku ze zrozumieniem i czytając moje poprzednie opisy imion nie dostrzegłaś, że są to przeważnie negatywne cechy... jeśli tak to coż mi pozostaje powiedzieć, jeśli nie to, że to Ty jesteś idiotyczna i to Ty nie masz za grosz poczucia humoru, skoro nie wypałaś mojego jakże inteligętnego dowcipu. Przykro mi do takiego stiopnia, że przykrzej już mi być nie może. Pogrążona we smutku wrurzka zemburzka

Gość gość
Wrurzko zemburzko poproszę o Joanna i Daniel. Temat z******ty, można się pośmiać :D

Gość wrurzka zemburzka
Izabela- dziewczyna o drapieznym charakterze, a zarazem dusza romantyczki ukryta w ciele wyuzdanej panienki, która lubi zajętych- żonatych mężczyzn. Kobiety o tym imieniu, uważają się za pępek świata, nie lubią zwierząt i za wszelką cenę dążą do sławy, jak to się mówi- po trupach. Izabel, iza, izunia, lolita- to potoczne zdrobnienia od tego jakże paskudnego imienia.

Gość wrurzka zemburzka
boże n ie mam weny dzisiej. Z resztą jak nigdy odzywają się do mnie starzy znajomi i wszyscy chcą sie ze mną spotkać, myślicie, że dowiedzieli się, że w końcu jestem bogata i lecą na moją kasę?

Gość wrurzka zemburzka
no nie wiem, tera chyba nie dam rady. Mam za duzy natlok mysli. moze później.

Gość gość
Poproszę bardzo o Wiolette...Prosze,prosze.prosze

Gość gość
droga wruzko, chyba naprawde nie jestes dzis w formie, bo akurat pisalam z ironia ;)

Gość wrurzka zemburzka
to ty marzenko? tak em czuła, bo te języki mi tam nie pasowały, ale pomyślałam sobie, że skoro takaś dowcipna to się nie obrazisz, prawda?

Gość gość
elementarz sobie kup wieśniaro:(