Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrurzka zemburzka

Agresywne znaczenie imion

Polecane posty

Gość wrurzka zemburzka
Mam już, ale starą wersję, liczyłam na jakiś drobny upominek od was, kupisz?

Gość gość
wrurzka, Ty masz na imię Paulina co nie? Moim zdaniem pasuje jak ulał.

Gość gość
no i dupa ani Andrzeja ani kasi nie było :/

Gość gość
podaj znaczenie Daniela:D

Gość Wrurzka zemburzka
Spoko loko obywatele, dopiero wróciłam do domu, pykne rundke w candy crash czy coś takiego i biorę sie za pisanie, a ze jestem po piwie to myśle ze mi pójdzie.

Gość gość
czekamy Wrurzko, urżnij się i pisz :D

Gość gość
pisałam parę godzin temu o znaczenie mojego imienia i co i glut , żadna z ciebie WRóżKA , .. no tak wrurzka hahahahaha :D :D

Gość Wrurzka zemburzka
Okiej gościu, ze względu na twoja nerwice opisze twoje imiona pierwsze. Tylko je podaj ino roz!

Gość gość
ale do którego gościa Wrurzko mówisz? :D

Gość Wrurzka zemburzka
Nie to nie zacznę od Kasi Katarzyna- imię to pochodzi od rzymskiego nazwiska: kaczynska. Osoby o tym imieniu często maja problemy z trzymaniem moczu, dlatego nawet dorosłe osobniczki noszą pampersy. Lubią imprezy, na których zapijaja sie do nieprzytomności, w międzyczasie wylewają w nowopoznane ramie swoje gorzkie żale jak to im złe i nie dobrze w życiu. Kieruje nimi chęć zdobycia wielkiej fortuny, jednym sie to udaje inne tylko twierdza ze już to maja. Lubią starszych panów, głownie przy kasie, wygląd i rozum nie maja znaczenia, za to portfel i samochód tak. Nie liczą sie z opinia innych, maja swoj beztroski świat w którym żyją- ten świat to bajka, bo ich bujna wyobraźnia robi im przeróżne psikusy,. Z natury te panie to nieroby. Twierdza ze na ich wykształcenie ( głownie matura) nie ma pracy, a jak jest to za marne grosze i to na kasie w biedronce, a przecież damy te stworzone sa do życia w luksusie i bogactwie. W domu bida z nędza, wielodzietne rodziny, przemoc, znęcanie nad młodszymi, wymyślanie historii w typie sajęs fiksion i zmarszczki w młodym wieku.

Gość Wrurzka zemburzka
Do ciebie Chiba napisałam. Przeliczyliśmy sie po piwie mi nie idzie, jest mało wulgarnie za to od serca. Mogę wam teraz wszystko powiedzieć gdyż jestem pod wpływem alkoholu i nie myśle racjonalnie. A to znaczy ze chętnie sie zwierze. Także pytajcie o moje życie osobiste i intymne, bbo nam wam tyle do opowiedzenia.

Gość gość z nerwicą
dobra zaraz opowiesz o swych prywatnościach, ale najpierw napisz jeszcze o imieniu Agata

Gość Wrurzka zemburzka
Endrju- to ogier jakich mało, poczucie humoru, i chzmski podryw to jego drugie imię. Andrzej to typowy kobieciarz, według zasady: jedna do łóżka druga do garnuszka prowadzi swoje potrójne życie. Jest typowym r****czem co nigdy nie opuszcza pęta. Jego jajca sa już tak obtarte, ze często kobiety mylą je z pumeksem. Andrzej lubi wino i stare kobiety, jego ulubionym zajęciem jest trzepanie kapucyna w rytmie marszu Dąbrowskiego. W szkole podstawowej był gnebiony za swoje rude, lokowane włosy, dlatego odkąd zarobił swoje pierwsze pieniądze na budowie u znajomego sąsiada- farbuje sobie włosy i prostuje zelazkuem. Andrzeje z natury to spokojne chłopaki, ale nie radzę wchodzić im w drogę kiedy wstają lewa noga.

Gość gość z nerwicą
doobra jesteś :D

Gość Wrurzka zemburzka
Agata- co puszcza sie jak ciapata. To zupełnie nie pasuje do tych dam. Przeważnie osoby noszące to imię sa nadzwyczajne grube, często pochodzą ze wsi, gdzie sa regularnie dokarmiane przez babcie, koleżanki babci i znajome znajomej. Agaty to domatorki, nie lubią imprez z tego powodu, ze musza płacić za podwójne wejściówki przez swoją tusze. Ich ulubione danie to surowy swiniak w sosie z czerwonej kapusty na zimno. Latem Agaty zajmują sie liczeniem jagód w rodzinnym skupie i podjadaniem. Nie często spotyka sie zajęte Agaty przez mężczyznę, a jesli już to tylko te bogato urodzone , ewentualnie może die nimi zainteresować ślepy bez rąk.

Gość gość
wariatka :D Humor poprawiony

Gość Wrurzka zemburzka
Daniel- brzmienie tego imienia mowi wszystko za się. Daniele to typowe pipki bez jajec, nie potrafią sie bić, często płaczą i słuchają sie mamusi. Z reszta mama to ich najlepsza przyjaciółka. Często osobniki noszące to imię maja skłonności do gejostwa i pryszczate ryje po trądziku. Każdy daniel będący w związku posiada rogi większe od jelenia i siury mniejsze od króliczego pysiora. Przepraszają za wszystko, nawet za zdradę partnerki, nie potrafią trzymać ozora za zębami a przy każdej styczności z policja, nawet podczas zwykłej kontroli drogowej podczas dnia trzeźwości podają nazwiska wszystkich osiedlowych dilerow, od których z reszta sam kupuje.

Gość Wrurzka zemburzka
Dziękuje dziękuje kocham was moi drodzy idole. Slodzcie mi jeszcze proszę aż do urzygu

Gość Wrurzka zemburzka
Wioletta- to imię pochodzi z XVI wieku od słynnego malarza pablo picassa. Jego ulubionym kolorem był fiolet, dlatego gdy urodziła sie jego siódma córka i nie miał już pomysłu na imię nazwał ja kolorem, czyli fiolet. A ze siostry sie z niej nasmiewaly i mówiły do niej fioleta toaleta to wyszła z tego Wioletta. Każda wiolka to cichodajka, w tym sensie ze dają anonimowo, bo podczas stosunku rżą jak koń, wiec ciche nie sa. Ich ulubionym zajęciem jest oblepianie pokoju gościnnego swoimi kozami z nosa. Twierdza ze to jedyny sposób aby odstraszyć od wizyt potencjalnych gości. Wiolki sa zarozumiale i wyniosłe, ale za to troskliwe. Lubią sie pindrzyć przed lustrem godzinami mimo iż nic yo nie daje ich urodzie.

Gość gość
E, słabe, jakiś niedoceniany pisarzyna amator. Ilość żółci porażająca. Popracuj nad ortografią, tak btw.

Gość gość
zayebista jesteś wrurzka :D kilka imion sprawdzilo się u mnie w 100%

Gość gość
No i nudne. Gimbaza szaleje. Każde imię to jakaś k***a albo cichodajka albo prawik. Komuś sperma na łeb padła - lub jej brak.

Gość gość
Ee, kolejne znaczenie trefne :p suaba jesteś:D

Gość Wrurzka zemburzka
Nudne ale przeczytalas wszystko, czyli interesujące i wciągająca, nieprawdaż? Z reszta gimbazo jak ci tak złe i nie dobrze to napisz proszę ty, ocenimy kto zna sie lepiej i nie pitol ze ty bo wszyscy dobrze wiemy jak jest. Co do ortografii to mam dysfunkcje i lekarz mi wystawił upoważnienie do robienia błędów w dużych ilościach, aby zwabic takich zberwicowanych forumowiczów jak ty do poradni psychiatrycznej. Ze prawicy i puszczalskue? A czego sie spodziewałas? Taka lucka natura i sama pewnie masz niejedno na sumieniu lafiryndo.

Gość Wrurzka zemburzka
Jak słaba to won nie chce was znać! Zapomnijcie o mnie, nigdy mnie tu nie było, okiej? Won win won Ave szatan buuuuuu

Gość Wrurzka zemburzka
Won powiedziałam ! Nie pisać juznic

Gość gość
Lucka natura może i tak, ale natura gimbazy to tragedia :) Dziecko, ić się leczyć, bo grzeszysz swoją egzystencją :)