Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrurzka zemburzka

Agresywne znaczenie imion

Polecane posty

Gość Wrurzka zemburzka
Maciej- chciałoby sie powiedzieć dusza artysty, muzyk, plastyk i poeta. Ale tak nie powiem, bo to tylko przykrywka tej postaci. Maciek ma skłonności do przemocy, często wychodzi wieczorami z domu w poszukiwaniu naiwnej ofiary, która da sie zaciągnąć w krzaki. Ale niestety nie znajduje takiej, dlatego sam wraca do domu poobijany, gdyż ten osobnik, podobnie jak obywatel Piotr, jest zwykła c***a i łajdakiem. Starym maciejom, kawalerów i żonatym gacie pierze matka, gdyż tylko ona zna sposoby, na odpranie brązowego osadu z wysokości kakaowego oka. Często sa to maminsynki, opierając sie o statystyki jest to dziesięć maciejow na dziesięć maciejow. Chłopcy ci lubią gry strategiczne typu super Mario bros oraz przygody szalonej Alinki z różowej dolinki. Noc dla Macieja to koszmar, gdy blisko nue ma silnego członka rodziny typu mama, albo chociażby młodsza siostra to majteczki maciusia mokną i to nie zaszczytną cieczą gęstą, a zwykłym ciepłym moczem.

Gość gość
Martyna mArtyna poprosze hahaha

Gość Wrurzka zemburzka
Justyna Justyna co ciagle przegina- jak śpiewała sama Maryla rodowicz. To wścibska dziewczyna połączona z nutka ekstrawagancji w postaci tonowej tapety na twarzy o dziesięć tonów ciemniejsza od swojej karnacji. Jest przebiegła jak lis i bystra jak woda w butelce, niby nieśmiała a jednak przebojowa. Z natury brzydzi sie alkoholem, a ze uznaje zasadę ze naturę mozna oszukać to często, aczkolwiek tylko okazyjnie pije przeróżne trunki, a ze okazja przynajmniej trzy razy w tygodniu to pije trzy razy w tygodniu. Myśli ze jest przeddiebiorcza, inwestuje pieniądze w długopisy, które w wolnych chwilach rozkłada, a potem szuka jeleni, którzy złożą je za pieniądze, których ona nie wypłaci, bo nie ma. Justyny są rożne jedli chodzi o wagę, często kończą u dietetyka, którego i tak niesluchaja, bo przecież on sie nie zna, dlatego dalej zra fasfudy. Imię Justyna pochodzi z Grecji. A dokładnie od greckiej bogini nimfomanki, która szczyciła sie wielkim biustem i sterczacymi sutami, dlatego do wyrazu suty dopisano pare dzwiecznych liter, takich jak: J N A, i wyszła Justyna.

Gość Wrurzka zemburzka
Kinga- i tu bezmyslni rodzice sie nie popisali, gdyż Kinga to zdrobnienie od słowa fetor. Znaczenie każdy zna, dlatego nie będę sie rozwodzić nad jego pochodzeniem. Kinga to wariatka, maluje usta na czerwono i całuje wszystkie witryny sklepowe. Posiadaczka tego imienia przeważnie sa niskiego wzrostu, maja krótkie nogi i małe głowy. Z boku przypominają myszkę miki, a z przodu jednego z braci Grimm. Kingi w łóżku sa jak orzeszki, cieżko je znaleźć pod kołdra, do tego maja owlosione skorupki i ich ruchy ograniczają sie do podnoszenia kołdry ręka celem wypuszczenia bąków na wolność.

Gość Wrurzka zemburzka
Martyna- ma bogatych rodziców i wyżej sra niż d**ę ma, stad ta brązowa plama na plecach. Prymuska w szkole, luzodup pospolity, uczestniczka wszelkich kolek poza lekcyjnych i rozancowych. Przewodnicząca na pogrzebach, główna śpiewaczka w chórze pogrzebowym, kolorysta i znawca pogrzebowych barw, poczta pantoflowa, wie wszystko o wszystkich, często nawet wiecej niż sam zainteresowany. Nie położy sie spać do póki nie poskładać wszystkich swoich majtek w kostkę. Coniedzielna uczestniczka mszy, każda suma jej, ksiądz to jej drugi ojciec, z reszta z jej matka maja tyle wspólnego co Donald Tusk z kłamstwem. Prostaczka i ma piegi.

Gość gość
Dobrze rzeczesz o justynie . Poproszę Małgorzatę :)

Gość Wrurzka zemburzka
Mariola to wieczna dziewica jak Maryja, a palców u jednej ręki by jej nie starczyło gdyby miała wymienić swoich kochanków. O czym sama głośno nie mowi, bo cnota to jej imię z bierzmowania. Nigdy sie nie całuje, choć dobrze wie który z sąsiadów umie operować językiem po tzw. Punkcie gie. W szkole była gnojona, popychana i zajadała resztki po ksnapkacch z woreczkow foliowych, które już dawno były wyrzucone do śmietnika. Często gubią numerek szkolny, dlatego doszło do tego ze matka kupiła jej obroże, aby szatniarka jej osobiście przyczepiala. Mariola to brzydula i pali papierosy w lesie podczas suszy.

Gość anna anna anna
nie wiem jak masz na imi e, ale nawet na kafe trudno spotkać aż takiego jak ty prymitywa:o

Gość Wrurzka zemburzka
Boże już nie mogę! Jak ja mam pisać jak nie ma żadnych komentarzy odnośnie opisów! Same imiona. Jak wam cieżko to i mi cieżko, nie będę sie wysilać dla ludzi co języka w gębie nie maja.

Gość gość
Prawie posmarkałem się ze śmiechu czytając o imieniu Monika i chociaż zawiera to nutę ironii, jednak zgadza się w 95% jeśli chodzi o moją siostrę :D

Gość gość
Ja bym skomentowała opis, ale jeszcze takowego nie otrzymałam :) Przepraszam za brak podstawowej kultury i... proszę ;)

Gość Kossvx
Opisy są zbyt genialne, by je komentować. Chcemy więcej!

Gość Wrurzka zemburzka
Anna dziękuję, ty jako jedyna użyłas swojej własnej inwencji twórczej i opisałas moje imię. Dlatego zgodnie z rytmem lambady, albo Czaczy zapraszam do wyjazdu z tego tematu i opuszczenia miejsca, które uwłacza twojej godności, choć i tak jej nie podiadasz. De ża vu, anno, chwytaj dzień!

Gość Wrurzka zemburzka
Podaj swoje imię ty chętna do komentowania. To jeszcze zrobię dla ciebie wyjatek

Gość anna anna anna
kobieta daje upust swojej nienawiści do ludzi, a pelikany jak zwykle łykaja... Porażka:o

Gość anna anna anna
lambada małą literą, czacza wielką:D Ot spójność umysłowa :classic_cool:

Gość gość
A ja ze śmiechu zasikalem całą klawiaturę, komputer ... Sąsiad krzyczy,że z sufitu mu cos cieknie...

Gość gość
b jak Beata,o wrurzko kochana pliiiis

Gość Wrurzka zemburzka
Ty aferzystka, napisałam na wstępie ze będzie agresywnie. Wiem ze ci sie tu podoba i siedzisz dla przyjemności. Chcesz mnie sprowokować i dobrze bo ja lubię takie tepe idiotki jak Ty. Lubię patrzeć jak ich małe móżdżki aż puchną w momencie gdy próbują udowodnić mu to i owo. Dajesz maleńka, jak będziesz miała problemy z urazeniem mnie to pytaj smualo, podpowiem co mnie może zaboleć.

Gość gość
Joanna . Dawaj dawno sie tak nie usmialam i mój maz Tomasz razem ze mna ha ha:)

Gość Issoss
Na siłę próbujesz wszcząć awanturę Autorko. Podoba mi się to ;) Szkoda tylko, że Ci się tak pechowo w trafiło, że chwilowo nikt nie chce ;) A to duuuża rzadkość w internecie...

Gość Wrurzka zemburzka
Z braku czasu ( maż już wraca z pracy) opisze na szybkiego co zdążę, a resztę jutro. Musze wrócić do rzeczywistości i udawać normalna.

Gość gość
Kubuś - kochana wróżko, poproszę