Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość awet

klotnie w zwiazku

Polecane posty

Gość awet

awet Witam, chcialam napisać ze u mnie związku jest podobnie ciągle się klocimy nie daje rady., jestesmy ze soba2 lata3 misiace. Od 7 miesiecy pomieszkuje u niego w mieszkaniu. Do tej pory było nam dobrze ze soba. Rozumieliśmy sie. Bylaempatia i chemiaaa teraż to już trochę zniklo. Więcej flustracji i nerwow. Jestem osoba która mówi glosno a czasem nawet krzycze i nerwowa, nie umiem przyjmować krytyki strasznie przejmuje się opinia każda! Przez to nawet placze Moj partner stal się przez to sfrustrowany bo jąk twierdzi niekiedy nic nie mówi bo boi się ze zaraż bd krzyczeć albo ze podniose ton. Ja mam podobnie bo gdy czasem powiem coś to on twierdzi ze to było glupie a takie logiczne i ze trzeba czasemm pomyslec przez minutę a potem to powiedziec. Ok człowiek nie zawsze myśli zawsze dobrze tylko jąk w dniu zdarzy mu się tak powiec ze 2-3 razy to wychodzi na to ze głupoty gadam. Czasem mam inne zdanie nie musimy się zawsze zgadzac. Denerwuje mnie to. Już mu to powiedzialam pów ze zrozumial. Ale robi to dalej. Nie chxe się klocic nie jesteśmy ze soba 3 m. I nie mamy 5 lat . Kocham go i zależy mi na nim. Chcialabym to naprawić nie wiem udać się do psychologa czy do kogos kto mi pozwoli mi opanowac to ze tak się denerwuje i chcialabym nie przejmować się jąk ktoś mi powie co myśli żebym się nie denerwowala i nie plakala. Prosze pomozcie mi odnosnie mnie i związku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować