Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zdaliście swoją mature

Polecane posty

Gość gość

słabo wam poszło czy dobrze? tylko szczerze poprosze

Gość gość
średnia 5,0 więc chyba nieźle ale ja zdawałem maturę w 99 roku, a nie zakreślałem odpowiedzi jak teraz. Nazywanie tego maturą jest kpiną

no nie był to zadowalający wynik, ale też nie najgorszy. z większości przedmiotów nie był dla mnie upokarzający, ale jakbym chciała studiować jeszcze coś innego niż studiuję (w sensie dostać się na te inne studia na podstawie świadectwa maturalnego) to raczej musiałabym poprawiać. i wybrać inne przedmioty. no ale ja z kierunku jestem zaintreresowana. z kierunku studiów i kierunku generalnie zainteresowań największym wstydem był wynik z polaka ustnego, ledwo zdałam, bo się zestresowałam i źle to wcześniej przygotowałam. tego się najbardziej bałam.

Gość Agatorix
Matura 2000 ;) J.polski - 5 / 5 Matematyka 4,5 / 5 J. Angielski 5 :d

Gość gość
ja tak na 4 ;) co prawda nie ze wszystkich wynikow bylam zadowolona (usty angol przez stres byl kompletna porazka i mialam z niego chyba kolo 50% :O :O ), podchodzilam do matury mega luźno, prawie sie nie uczylam, wiec cudow tez nie oczekiwalam :P na wszystkie kierunki jakie chcialam sie dostalam, z marzen o medycynie zrezygnowalam jeszcze przed matura ;) broken co studiujesz? :) z ciekawosci pytam :D

Gość gość
mialam: 77% z rozszerzonej biologii 68% z podst. chemii 73% z polaka pisemnego 90% z ustnego 67% z ang. pisemnego nie pamietam ile z ustego, ale mniej niz 60% :O matematyki nie zdawalam, jeszcze nie bylo przymusu :D

Gość autorka tematuu
ja swoją mature troche zchrzaniłam strasznei sie stresowałam wiec może też przez to mimo iż dostałam sie na studia to myśle by poprawic mature sama dla siebie myślicie że to ma sens? mama mówi że jestem głupia i odradza :o

nie napiszę co studiuję;) ale mogę powiedzieć, że jestem zadowolona od początku studiów do końca. chociaż wiadomo, że nie wszystkie przedmioty i nie wszyscy prowadzący mi nie odpowiadają/ali, ale generalnie wybrałabym drugi raz to samo. choć może nie tylko to, ale ja nie jestem zorganizowaną osobą, więc na razie studiowałam tylko to,. aha, matura 2008 gwoli ścisłości;)

Gość autorka tematuu
a zdawaliście podstawe czy rozszerzenie też

Gość gość
poprawiaj :D co Ci szkodzi :D :D

Gość autorka tematuu
serio was pytam doradzcie mi prosze poprawiać czy nie? bo może to glupie i bezsensowne?

Gość gość
polski podst. 73% ang podst. 89% mat. podst. 96% mat rozszerz 76%. budownictwo pk

Gość panna ma bede
ja cudem, ale calkiem niezle :P dzis juz robie doktorat ;)

Gość gość
jeżeli jestes na kierunku na którym chcesz być to miej to w dupce, bo naprwde to głupie pisac sama dla siebie i poświęć ten czas na nauke na studia!!

Gość gość
polski podstawa, pisemny 68% polski ustny 90% ang podst. 86% mat. podst. 72% ogólna średnia na koniec 4.75 Zamiast iść na studia i marnować 5 lat a co najlepsze wylądować potem na bezrobociu, wyjechałem za granice, wyżywienie + mieszkanie mam odliczone z pensji i mogę jeszcze odłożyć 900€/mc jak zjadę po 5 latach (a 3 lata już jestem, więc po dwóch) to będę miał około 250tys zł (albo i więcej bo pomnażam to w funduszach, lokatach itp) I potem sam założę interes i to u mnie będziecie harować za 1200zł/mc :) Ma sie ten łeb co? :D

Gość gość
Ty masz łeb jak sklep, lepszej historyjki to sam bym nie wymyślił a teraz włóż piórnik i zeszyty do tornistra a potem szoruj do kąpieli. Jutro o 7:00 gimbus po ciebie przyjeżdża.

Gość gościóweczka
ja zdawalam 3 lata temu polski podst 97% rozszerz 68 ustny 90 angielski podst coś nieco ponad 90 ustny 85 matma 80-kilka wos rozsz 50 :D

Jeśli dostałaś się na studia i nie planujesz rozpoczęcia drugiego kierunku (gdzie niższy wynik matury mógłby bruździć w rekrutacji), to po cholerę dodawać sobie stresu? Mało Ci egzaminów na studiach? :)

Gość autorka tematuu
bo dla mnie to troche wstyd :( tymbardziej że strasznie sie zestresowałam mówicie że to bzdura? :(

Gość gość
Matura w 2003 Polski 5 ustny zwolniona Matematyka 4 Geografia ustnie 5 I tez uważam ze dzisiejsza matura to jest kpina i wyraźnie rządowi zależy na wychowaniu ludzi którzy bedą umieli zakreślić okienko na wyborach lecz niekoniecznie trafnie :) głupie testy !

Gość gość
Chcesz wiedzieć, gdzie jest Twoje dziecko, dziewczyna, mąż...? Wystarczy użyć Lokalizatora! goo.gl/7LWbSx

Gość gość
matura 2003 polski 4 matma 5 dodatkowy gegra 5 kurna bylo pikniieeeee

Gość wredny babsztylll
oczywiście, że obecna matura to bzdura. Ja zdawałam 2 lata temu, prawie nic się nie uczyłam, poszłam do luzackiej szkoły gdzie dużo nie wymagali, leniłam się i zdałam. Nie jakoś rewelacyjnie ale nie też tragicznie, tak średnio. Macie rację, matura to bzdura.

Gość gość
Matura 2005 Polski 3 i 4 Biologia 4 i 5 pamiętam że byłam zaszokowana wynikami z biologii... miałam ją w szkole tylko 2 lata a do matury uczyłam się jeden weekend (prowadziłam nieco impezowe życie). Do tego egzamin zawodowy - 4

Gość gość
na piątki. Polski pisemny - 5. Polski ustny - 5. Matma - 5. Przedmiot dodatkowy - 5. Najwyższą oceną było wtedy 5.

Gość gość
Z palcem w nosie. Do tej pory nie mogę go wyjąć.