Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisalam do niego na facebooku czy wiadomosc mogla nie dojsc

Polecane posty

Gość gość

byl na fb napisalam do niego odpisal. swietni nam sie pisalo. potem on byl offine, ale ja mu jeszcze napisalam trzy wiadomosci mimo ze go nie bylo to one nie doszly do odbiorcy przynajmniej tak mi sie wydaje bo on siedzi na fb i nic .nie odp. a tresc taka jest ze wypadalo by odpisac. jezeli by mnie olal. to po co wgl odpisal... U mnie ta wiadomość jest widoczna ale nie jako "przeczytana" jak inne. czy tzn ze mogla nie dojsc.?? bo to raczej. dziwne ze ktos byl na fb i jej nie przeczytal do konca tym bardziej ze byly 3 to chociaz by odczytal, jezeli nie chcial odpisac to by nie odp. ale przynajmniej odczytal....

Gość gość
czasem nie dochodza

Gość gość
moze ma wlaczonego fb ale ie siedzi przy kompie... moze cos sciaga i gdzies wyszedl...

Gość gość
gdyby nie chcia gadac to wgl by nie odpisywal. ale chociazby przeczytal wiadomosci.. chyba, nie ???

Gość gość
na fb widac czy ktos przeczytal nasza wiadomosc, pokazuje np WYSWIETLONO O 23.50

Gość gość
no wiem. i wlasnie nie pisze ze wyswietlono, a siedzial.na.fb. napisalam mu wiadomosc z telefonu. mogla nie dojsc. ??

Gość gość
Może dostał kilka od różnych osób i nie chce mu się teraz czytać i odpowiadać, więc nie kliknął nawet w przycisk wiadomości.

Gość gość
mogl dostac ale jeszcze nie odczytac

Gość gość
napisz: cześć, odczytałeś moje ostatnie wiadomości? nie? bo to nie było nic istotnego? to po co pisałaś, i co się stresujesz?

Gość gość
Co z tego że odpisał, tobie się świetnie pisało a jemu może znudziło, może robić na kompie 10 różnych innych rzeczy poza pisaniem na facezboka :D

Gość gość
ja czesto nie zauwazam moich wiadomosc na fb i odposuje po bardzo dlugim czasie, czasem wcale...