Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwacze zagubinych ktosi

czy sa jeszcze na kafeterii

Polecane posty

Gość poszukiwacze zagubinych ktosi

athelgast i bereuthiel? a gak? a znudzony cenzura? pozdro600 dyrektorke 23 letni tomek bez dziewczyny moze pomoge tygrysek swiadectwo wiary giovinetta szam

Gość gość
a ktorym z wymienionycg nikow ty jestes?:D x s********j

Gość gość
tylko gak - bsa rzadko wpada

Rzadko wpadam, bo tu nic się nie dzieje, same goście. Kiedyś wszyscy mnie nie lubili i mi dogryzali, fajnie wtedy było bo szło się odegrać, a teraz same nudy, brak wyrazistych nicków itp.

Gość poszukiwacze zagubionych ktosi
ja nie jestem zadnych z tych nickow bo czytam kafeterie raczej dla rozrywki i malo kiedysie udzielam wiec I tak nikt by mnie nie pamietal. a ty co? nastepny gosc cierpiacy na paranoje?

Gość gość
tak myslalem ze ro ten ciulas niebryty temat zalozyl zaraz zaczna zglaszac sie wszyscy ci ktorych nigdy tu nie ma :D

ja kiedys z bsa vel gakiem prowadzilam sympatyczne rozmowy o winie morawskim :)

to chodzcie podogryzamy bsa, bedzie mial troche rozrywy ;)

Rokkk-No widzisz, przynajmniej nie dogryzam swoim koleżankom i nie wstawią ich zdjęć.... No ale żona księdza, to może wszystko...

poszukiwacze zagubionych ktosi-Ostatnio akurat byłem z tego powodu na morawach, 200 km w jednym dniu, ale warto było zobaczyć morawskie zbiory winogron.

Alicja - żyję, jak widać :). Ale te Twoje nicki.. Już nie wiem, z którą wersją Ciebie rozmawiam :). Tak właściwie, to w ogóle nie wiem, z kim rozmawiam :D. BSA - przecież ja nawet nie mam Twojego zdjęcia.

Alicja Donnikova-Żyje i to z księdzem, pewnie niańczy teraz dziecko :D

Rokkk- Ale ja nie jestem dziewczyną, więc nie mogę być koleżankom. Widać że już nawet swojej historii nie pamiętasz, a ja mam pamięć jak Stalin i widać że nie zajarzyłaś o co chodzi z tymi koleżankami...p

BSA - pamiętam, tylko, że piszesz taaaaak skomplikowanym językiem, że w pierwszym momencie trudno mi było wyłapać, o co Ci chodzi ;). Daj spokój, to było za obopólną zgodą. I kiedy Ty się odczepisz od mojego Księcia, hm?

Cześć Argen :). U mnie nic nowego, ale BSA ma pewnie dużo do powiedzenia o sobie ;). A co tam słychać u Ciebie? :)

Argen-Cześć, stara bieda, trochę luzu ostatnio i tym samym za dużo myślenia i odczuwalne brak seksu.

Rokkk- Chciałem sprawdzić twój stopień w****ienia się ;) Mimo że w*****a mnie to, że klecha ma taką laskę jak ty. Co ty widziałaś w takim pedałku?

Argen-Wygrałeś w totka że marnujesz kasę na studia?

A, żeleczek! :D No to teraz wszystko wiem :). Widzę, że zaszły tu duże zmiany... BSA - ja się nie, ekhem, wku*wiam, jestem teraz istną oazą spokoju, a Ty musisz mieć jakiś kompleks względem, ekhem, pedałów. Przecież Ty tego człowieka nawet na oczy nie widziałeś :). Argen - nawet jeśli dla samego papierka, to warto :).

Gość gość
Argen poszedł na studia bo lubi chłopców

Gość gość
Doładowanie telefonu !!! Polecam !!! goo.gl/7LWbSx

Rokkk-Jak ksiądź to przecież wiadomo że c***a, jak masz z nim dzidziusia, to go nie zostawiają z nim samym, bo księża lubią dzieci. A ty jesteś w ciąży czy już urodziłaś że taką oazą spokoju jesteś?

Argen-Jakieś mięso tam jest w tej szkole? Po za tym przyjmują do szkoły 30 latków?

BSA - już po. Co do tych zapędów.. wiesz, nie każdy musi mieć upodobania podobne Twoim. Szkoda gadać... Dobranoc. Dobranoc, Żelek :). Dobranoc, Argen :).