Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dzisiaj w modzie jest kurestwo

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie spojrzę to pełno młodych dziweczek. Nasza Klasa, Facebook, Photoblog, Fotka...można by wymieniać jeszcze sporo. Dziewczyny roznegliżowane fotki, robią się na takie kocice drapieżne, tony makijażu, jakieś zboczone pozy. Ludzi ocenia się po wyglądzie a nie tym co sobą prezentują. Nie wiem co jest ale jak widzę te wszystkie dziewczynki to masakra. Czasem miałem okazję pogadać z takimi młodymi laskami to szok, głupie to jak but w głowie pusto a robią się na bóstwo jak by były nie wiadomo kim, zdanie o sobie mają takie że ho ho nie pogadasz bo wielka pani świata.

Gość gość
bo porządne dziewczyny zginęły w czasie wojny - a to co się rozmnaża to dziadostwo, wiocha i patologia!

Gość gość
Podziękuj Bolkowi, skakał przez płot no i wyskakał ten dobrobyt i kraj celebrytów, postkomunistów i złodziei

Gość gość
Moim zdaniem tak jak juz ktos powiedzial wyzej to kwestia wychowania. sama jestem mloda, ale w porownaniu do moich kolezanek inna. one tylko aby sie napic, aby chlopakow poznawac. mnie to jakos nie kreci. teraz matki pozwalaja dzieciom na takie cos, malowanie sie, robienie sobie kolczykow wszedzie itd.

Gość gość
bo k***wki podobają się facetą