Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ladiesfb

Fejs

Polecane posty

Gość ladiesfb

Więc tak zaprosiłam kilka osób na Fb do znajomych które uznały,że mnie nie znają choć mieszkamy 2 schody od siebie zablokowało mi się wysyłanie zaproszeń do grona znajomych na 30 dni gdy się loguję wyskakuje komunikat Jeśli Twoje postępowanie nie ulegnie zmianie, funkcja dodawania znajomych na Twoim koncie może zostać trwale zablokowana. Rozumiem, że wysyłanie zaproszenia do grona znajomych osobom, których nie znam, jest uznawane za nękanie. Zaznaczam przycisk dalej po czym wyskakuje mi ankieta jak dobrze znam osoby które dodałam do znajomych na fejsie daję przycisk "Wyślij" nastepnie okienko ktore wyskakuje to Dziękujemy Dziękujemy za przesłanie opinii. Aby zapewnić sobie przyjemne korzystanie z serwisu Facebook, prosimy o wysyłanie zaproszeń wyłącznie do osób znanych w świecie rzeczywistym, takich jak: Rodzina Koledzy ze szkoły i pracy Osoby, które znasz osobiście Skorzystaj z Centrum pomocy, aby zapoznać się z zasadami serwisu Facebook dotyczącymi nawiązywania kontaktu ze znajomymi. naciskam przycisk Ok i wyskakuje mi Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. Nie wiem co się dzieje w każdym razie mam tak już dobre 10 godzin..nie chcę mnie zalogować do profilu.. Czy zostałam zablokowana?Kiedy ta blokada minie? HELP ;C

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować