Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wy byscie sie juz cieszyly test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zrobilam dzis test. Od razu wyszly dwie mocne kreski. Chcialabym sie juz cieszyc ale jakos sie boje ze to falszywy alarm.

Gość gość
nie ciesz się jeszcze, możesz poronić, płód może obumrzeć, albo mieć wady rozwojowe, a później dziecko może być chore śmiertelnie albo zginąć w wypadku. Nie rozumiem z czego ty się chcesz cieszyć :o 🖐️

Gość gość
nie rozpowiadaj po rodzinie ale nie możesz z góry zakładać że stanie się coś złego po poronić to można w każdym tygodniu albo przedwcześnie urodzić. Zrób jeszcze test beta hcg a potem powtórz po 48h

Gość gość
wy głupie idiotki co.ja straszycie pewnie tobie wydarzył się jakiś wypadek poronienie czy coś innego.!!!ja dla pewności bym kupiła jeszcze jeden test ale innej firmy później do lekarza i oczywiście że się.cieszyć!! :-):-)

Gość gość
Ja starałam się hamować emocje dopóki ciąża nie została potwierdzona przez lekarza.Potem mocno się stresowałam czy nie poronię itp. tak do 12 tygodnia.A potem... czysta radocha ;-) oczywiście wcześniej też byłam szczęśliwa ale nie okazywałam radości żeby nie zapeszyć :-D

Gość iPoCoTo
gosc 7:54 ale masz najeeeeeebbaaannneee w tym pustaku..... oczywiscie ze sie ciesz!

Jeśli to test po terminie okresu, to oczywiście cieszyłabym się. Tak też było u mnie, ale dopiero po 8 tygodniu jak widziałam bijące serduszko powiedzieliśmy bliskiej rodzinie. Natomiast całej reszcie świata dopiero po 12 tygodniu. :)

Gość gość
Zrobie jeszcze jeden test i jesli wyjdzie pozytywny pedze do lekarza po potwierdzenie.

Gość gość
cieszyć się! GRATULACJE :)

Gość gość
Do lekarza to najlepiej ok 6-7tc. liczonego od ost okresu. Wcześniej nie ma co lecieć bo można nie zobaczyć wiele. Zrób sobie beta hcg i będziesz mieć pewność.