Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam księgowych Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, poszukuję księgowych. Wprowadziłam się do stolicy przed miesiącem. Mogę prosić o rady? Bo nawet nie wiem od czego zacząć.

Gość gość
Radzę szarpnąć sie i umieścić ogłoszenie na pracuj.pl czy tym podobnym serwisie, tam się kręcą (m. in.) księgowi poszukujący pracy.

Gość Olka eS
Już nie przesadzajmy, aby szukać księgowych na pracuj.pl. Wszystko zależy od problemu, czego dotyczy i jak poważna jest sprawa. Jeśli o mnie chodzi wolałabym skorzystać z doświadczonego i wiarygodnego biura, które zagwarantuje mi spokój. W końcu finanse to nie byle jaka sprawa. Ja sam nigdy nie współpracowałam z żadnym biurem, ale może Biuro Beaty z Ząbek? Ponoć na poziomie. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Podpytam psiapsiółę o więcej, bo z nimi współpracowała przez długi czas.

Gość Gość_Stanisław
Olka a byś mogła powiedzieć Biuro Beaty gdzie jest ?

Gość gość
Na pewno mają biura w Ząbkach (Dąbrowskiego i Łodygowa). Poza tym gdzieś jeszcze w regionie, nie pamiętam.

Gość ayroton
Mam takie pytanie co do biura Beaty. Czy to biuro pomogłoby mi przygotować szkolenie bhp? Muszę zrobić takie szkolenie w mojej firmie a nie wiem jak się do tego zabrać.

Gość gość
tak, bank jest taka opcja.