Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisalam przyjaciolce smsa a ona odpisala na nastepny dzien

Polecane posty

Gość gość

Wiec teraz ona mi napisala, to poczekam dwa dni. Dzieci nie ma, tylko faceta. Ja rozumiem ze jak wroci z pracy to mu musi podac obiad, pozniej kawe a na koniec loda zrobic, ja wszystko to rozumiem. No ale jako ze znamy sie od zerowki moglaby sie tez czasem sama odezwac Dziekuje za wysluchanie. 🖐️

Gość gość
Pewnie nie skończyło się na jednym lodzie tylko maraton sobie zrobili całonocny, zdradziła cię d****a, olej szmatę bo to k***a fałszywa a nie przyjaciółka :-O

Gość gość
Hehe a ty stara panna zazdroscisz i myslalas ze bedziecie na zawsze razem. Nie wiem ile masz lat,ale przychodzi taki czas ,ze zerowka sie konczy i czas pomyslec o mezu, dzieciach....ona nad tym pracuje a ty nad dzieciinymi zagrywkami. Ona pewnie nawet nie zauwazy ,ze odpisjesz jej dlugo, bo pewnie jest zajeta. I nie adz taka wulgarna. Ja z moim chlopakiem spedzam mnostwo czasu a loda mu nie robie.

Gość gość
"przychodzi taki czas ,ze zerowka sie konczy i czas pomyslec o mezu, dzieciach..." jasne, jasne i iść tą samą nudną drogą co większość pospólstwa

Gość gość
nie lubię dostawać sms-ów i tez czasami zapomnę odpisać , jak mam sprawę do kogoś wolę zadzwonić. z sms jest tak,że nieraz po prostu nie zauważę ,że przyszedł, bo byłam np. w łazience albo po prostu tel został w torebce i nie słyszałam, potem wracam do domu wyjmuję telefon, a tam sms sprzed paru godzin.

Gość gość
Nie kazdy ma ambicje zostac stara panna :)

Gość gość
ja sama robie tak bardzo czesto, bo albo tel mi sie laduje w drugim pokoju, albo wyciszony, bo spie, a jak wstane to zapomne wlaczyc, itd. jak ktos jest malo wazny to olewam, lub czasami przeczytam, mam cos waznego w danej chwili, i zapominam odpisac, NIE MA CO ROBIC HALO:p

Gość gość
czasem nei odpisuje, bo nie mam nic na karcie albo nie umiem znalezc ladowarki :P

Gość gość
Pfff, ja z przyjaciółkami czasem odpisujemy sobie po kilku dniach i nikt nie robi afery ani nie wstrzela fochow.