Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sledzik_gotowany_perlowy

pytanie odnosnie facebooka obserwowanych znajomych

Polecane posty

moj facet ma znajomych...ok,obok jest opcja "obserwowani" obserwuje taka blondyne, i teraz pytam powaznie, bo sie zaparl ze jej nie zna i ze ja mu ten zart zrobilam, caly wieczor byl wczoraj do d**y, nie odzywalam sie poki nie powie prawdy,a on w zaparte ciagle mowi ze nie wie o co chodzi i nie zna tej laski . Ta laske obserwuje okolo 2000 facetow, do tego jest z tego panstwa co my. Dzis rano dalej sie zapiera ze jej nie zna i nie ma pojecia kim ona jest, pokazal mi facka, jest zly,nie wie o co mi chodzi, a ja sie pytam jak to jest mozliwe ze ma ja jako obserwowana, a sie zapiera ze jej nie zna, nie czaje, cz on sobie ze mnie glupka robi czy ja nie powinnam sie wkurzac, bo np,,,no wlasnie jaka jest opcja?czy jest mozliwosc ze ktos jest w obserwowanych ot tak sobie?o co chodzi?nie znam sie na facebooku

Gość gość
wieśbook to takie "g" że samo przypisuje wiele i poleca linki za kogoś więc możliwe,że jej nie zna. Usun to badziewie i nie bedziesz miała takich problemów

dziś posunęłam się krok dalej, jak zostawił niewylogowanego fejsbooka to napisałam do tej laski, żeby się odp********a od mojego męża, mam nadzieję, że to pomoże, napisałam też, że jest puszczalska, trochę żeby ją wkurzyć

to wyzej to podszyf, parszywy jak to facebook przypisuje?przypisuje ci osoby ktore obserwujesz? ja widzialam ze zeby obserwowac kogos musisz mu wyslac zgode i kiedy ta osoba to zaakceptuje ty ja obserwujesz, wiec.....nie wiem, niby jak facebook sam nam podstawia cos takiego?

Gość gość
pewnie podszyw a jak nie to gdyby kłamał nie zostawiłby niewylogowanego

Gość gość
facebook to portal nad którym nie ma kontroli, działa tak aby zdobyć jak najwięcej informacji o użytkownikach, jak poleca w Twoim imieniu linki i wg algorytmu znajduje znajomych u znajomych których znasz to na pewno może też to

trochę mnie uspokoiłyście, co nie zmienia faktu, że może rzeczywiście powinnam napisać do tej dziewczyny, z fałszywego profilu który założę, kiedyś tak robiłam na nk pisząc do eks mojego faceta, cięgle miałam wrażenie, że coś pomiędzy nimi jest...

Gość gość
ale Cię ludzie wkręcają, męska solidarność :P Nie ma opcji, żeby laska mu sama do obserwowanych wskoczyła

podszyf kolejny :D spoko czyli koles sobie sam zaprosil laske, moze wysyla zdjecia gole za kase??na zywo to zawsze lepiej jara jej zdjecia....no takie odwazne ze tak powiem, super :(

Gość gość
jak to nie ma opcji? oczywiście,że jest. Zauważ nawet przy instalowaniu aplikacji czy wejsciu na jakąś strone spopularyzowaną na fb i już masz w obserwowanych

Gość gość
zresztą po co się w to wkręcacie? potem jakieš żale i ale. Co chwile się czyta że problemy przez wieśbooka,że romanse, rozpady związków, usuńcie tego szpiega i macie spokojne życie

Gość gość
nie wiecie po co nie?

ale ja nie jestem jakas specjalnie zazdrosna, jestesmy 7 lat razem, nie bylo zadnych ex, exow, wszystko gra , wiec zdziwilam sie ze jakas obserwacja tam blondyny jakiejs, wszystko mozliwe, tyle si enasluchalam o zdradach, pociagach facetow, no nie wiem... logicznie patrzac poprostu ja zaprosil i ja podglada, nie wiem, ale ta jego reakcja, najpierw mnie wysmial, kazal pokazac co to za laska, ze niby o co mi chodzi, potem zly, potem wkurzony , dzisiaj to mi f**k pokazal....mysle ze tak przyparty do muru by cos napomknal,.... ok, bo ona pisze cos smiesznego, pokazuje ciekawe zdjecia, jest dziwna, cokolwiek by wymyslil ze ja oglada, no tak?

po co sie wkrecamy?bo jestesmy totalnie oddane, tylko dla niego, serce, zycie, sex, tylko dla niego i jesli on potrafi to podzielic z inna to ja dziekuje, o to chodzi

Gość gość
o wieśbooku pisałem nie facecie:-P

no bo przeciez ktos to kliknal , nie wkrecam sie w facebooka, ale w to co na nim zrobil, nie czaje, ja mu mam to konto skasowac? ja swojego nie uzywalam jakies 2 lata, nie czuje potrzeby, on tez nie czesto tam zaglada, bo mam pewnego szpiega :) a nie sprawdzam specjalnie, tylko przypadkiem to znalazlam

Gość gość
a usuń mu dla świętego spokoju:-P

hahhahahha, on si en ato nie zgodzi, bez pozwolenia???hehehe, on ma tam znajomych ktorzy wyjechali , wiesz....nie wiem, zaproponuje mu to :) a z drugiej strony jesli bedzie chcial inna blondyne-dziwne ze mniej ladna niz ja, to i bez facebooka znajdzie i ukryje, bez przesady....on ma takiego pech aze zawsze z wszystkim wpada :D

Gość sledzik
kto jeszcze cos napisze?