Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilek_26

co robić

Polecane posty

Gość Kamilek_26

Witam. Zacznę od tego że byłem z dziewczyną dwa lata bywało różnie ale wydawało mi się że dobrze ją traktowałem(nigdy jej nie zdradziłem ,nie oszukiwałem zwiedziłem trochę świata itp.) Ona zawsze mi mówiła ze mnie kocha ze jestem ten jeden jedyny (ja nie byłem dobry w mówieniu o uczuciach wolałem jej pomagać i wspierać ) . Jakiś czas temu dopadły mnie jakieś dziwne myśli jak to dalej będzie….,na jednej z imprez może trochę za dużo wypiłem i jej to powiedziałem i że lepiej by było jak byśmy dali sobie spokój . Ja bardzo szybko zrozumiałem ze popełniłem największy błąd w moim życiu i że bardzo tego żałuje staram się to teraz naprawić przeprosiłem, przyznałem się do błędu ,wysyłałem jej kwiaty bardzo żałuje tego co jej powiedzałem , a ona nawet nie odbiera telefonu nie odp . na smsy, jak chcem się spotkać to NIE i ten jej tekst ,,szukaj innej dziewczyny ja chce być sama,, proszę o jedną szanse Walcze już tak ponad miesiąc już nie wiem co robić a darować sobie nie chce . Czuje się jak jakiś potwór którego trzeba izolować , mam wielkiego dołą ciągle mam ją w głowie i nie wiem co już mogę zrobić .

Dobrze robi ta twoja dxiewczyna.mam nadzieje ze to cie czegos nauczy.nigdy nie mow po alkoholu takich rzeczy..to boli.wiem, bo sama tego doseiadczylam.zycze ci jednak aby sie odezwala.widac ze ci zalezy.powodzenia:)

Gość Kamilek_26
chwytałem sie już różnych sposobów, spałem nawet pod jej drzwiami, ostatnio wpadłem na pomysł, że wzbudzę jej zazdrość spotykając się niby z inną dziewczyną. to był totalny niewypał, skończyło się, że wylądowałem w łóżku z paszczurem z radomska:( obserwuje jej profile na portalach społecznościowych czy już kogoś nie znalazła, oczywiście codziennie sms, że za nią tęsknię... nie wiem co dalej robić jeszcze trochę i pozwie mnie o nękanie, a ja chcę tylko żeby sobie uświadomiła jak bardzo ją kocham!

To teraz postaraj sie nie robic niczego...napisz tylko , ze czekasz na jej ruch...ignoracja jest dobra.jesli jej zalezy to wroci..zajmij sie czyms zeby nie myslecciagle.,..pozdr

Gość Kamilek_26
Bardzo mi zależy ,nawet przeprosiłem jej mame i znajomych za to jak sie zachowałem i dalej nic. CO robić moze dać jej spokój i na jakiś czas przestac sie odzywać

Sluchaj az tak sie nie ponizaj..co ma matka do waszych spraw., matka na bok.wiecej tak juz nie rob.nie odzywaj sie.zadbaj o siebie.o wyglad itp.poczekaj.niestety tylko czas leczy rany., poczekaj.zycze ci powodzenia.