Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad tu tyle psycholek

Polecane posty

Gość gość
a tematy typu jak przezyc za 50zl do konca tygodnia:) sa oblegane,lub bieda w Polsce i jak jest w Uk .Setny raz zalorzysz ten temat i murowane ,kilkanascie stron .

Gość gość
takie forum jakie forumowiczki, widocznie te 90% z was jest faktycznie prostymi ludzmi, ktorym nie w gowie udzielanie rad, tylko lubiacymi po prostu ploty i sie powyklocac. wiekszosc to przeciez bezrobotne matki po zawodowce, ktore nie maja nic do roboty i albo czytaja glupie tematy na forum ,nawet jesli te sa zakladane przez moderacje, albo czytaja ploty w necie na onecie, pudelku, se i innych glupich portalach

Gość gość
grzebanie w pochwie najlepsze! xD kiedys zapytalam ktoras forumowiczke o co w tym chodzi i jak sie bada, to takim jadem splunela na mnie, a ja grzecznie zapytalam xD

Gość iPoCoTo
temat dnia..... papier toaletowy z biedronki .... czy drapie was w d.... a byl taki dobry

Gość gość
hehe mysle ,ze ten papier ,przebije kolejne prowo .Zarabiamy 6.000tys miesiecznie i nie mamy na chleb :)

Gość iPoCoTo
moze babka pisze o 6tys na stare pieniadze, jak to moja babcia na 100zl mowi ze milion mi da:D

Gość gość
rzadko udzielam się na forum ale to co dzisiaj przeczytałam po prostu mnie załamało... cztery strony o tym że matka brzydzi się swojego dziecka... roz...bane księżniczki co im się w du...ch poprzewracało... masakra sterylizować powinni takie. rozumiem jeszcze jak to jakiś stan prześciowy i hormony działają po porodzie, ale rzesza matek, które to popierają? a no i nie wiedziałam że tylko matki polki przewijają i myją swoje dzieci... bo w normalnych domach pewnie mają od tego ludzi... hahaha

Gość gość
Mnie najbardziej rozwalaja babki, ktore pytaja jak nazwac dzieciaka/ewentualnie ktore imie wybrac. No to chyba jej dziecko i to jej powinno sie imie podobac, wiadomo, ze na forum ludzie beda krytykowac, bo albo im sie z kims kojarzy albo cos :o na drugim miejscu mylenie forum z testem ciazowym :D czyli Czy moge byc w ciazy? Czy mozliwa ciaza? Ja nie wiem, ludzie chyba znajomych nie maja albo ich zapytac o zdanie sie boja :o

Gość gość
Mnie najbardziej rozwalaja babki, ktore pytaja jak nazwac dzieciaka/ewentualnie ktore imie wybrac. No to chyba jej dziecko i to jej powinno sie imie podobac, wiadomo, ze na forum ludzie beda krytykowac, bo albo im sie z kims kojarzy albo cos na drugim miejscu mylenie forum z testem ciazowym czyli Czy moge byc w ciazy? Czy mozliwa ciaza? Ja nie wiem, ludzie chyba znajomych nie maja albo ich zapytac o zdanie sie boja X E tam to sa zwykłe krejzolki,a niektóre posty to naprawde pod psychopatki podchodzą