Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testoweczki

przepuszczanie

Polecane posty

Gość testoweczki

Witajcie dziewczyny, Tak jestem panikara. Przyznam sie. Nie moge byc teraz w ciazy ! Za rok biore slub i mialam plany wrocic do szkoly. Fakt faktem mam stala prace i stale dochody, wynajmujemy mieszkanie - male. W sumie jest salon, sypialnia kuchnia lazienka i przedpokoj ale male jest mieszkanie. nie zmiesci sie dziecko. Planowalismy za 2 lata kupic cos wiekszego i NASZEGO. No ale wracajac do sedna sprawy. Miesiaczki mam regularne i wczoraj powinnam dostac okres o 15 bo o tej zawsze dostaje. Nie dostalam. Wiem ze to jest dopiero jeden dzien. Ale ja juz panikuje, boje sie chcialam zrobic dzisiaj test ale z drugiej strony chce poczekac do Niedzieli co mam robic ??

Gość gość
dam ci rade-wez s********j tępa p**do

Gość gość
ja bym po prostu zrobila test nawet i teraz. Nie wytrzymalabym. Ale do sedna- co to za tytul PRZEPUSZCZANIE??? i po co opisujesz wszystko....

Gość testoweczki
Dlaczego bo jestem zalamana nie ma warunkow na dziecko w tym mieszkaniu. Opisujac prawie wszystko chcialam wam przedstawic moja sytuacje w jakiej sie znajduje aktualnie. Zastanawiam sie tylko zy to nie zawszesnie na test. W sumie to tylko jeden dzien spoznienia.

Gość gość
Masz pracę i dochody? Nie chcesz ciąży? Nie myśl wg prymitywnych, katolickich schematów, tylko jak wolne kobiety na całym świecie i po prostu normalnie usuń, choćby robiąc sobie krótki wypad za granicę (i tak wyjdzie taniej niż dziecko). Tylko musisz decydować póki ciąża jest wczesna. Ale osobiście sądzę że jeśli normalnie się zabezpieczasz, jak dotąd, to chodzi o jakieś przeziębienie czy coś podobnego co przesuwa termin.

Gość gość
A na test nie jest za wcześnie, wyjdzie ci od razu, nawet nie z moczu na czczo.

Gość testoweczki
Żebyście wiedzieli i mi powiedzieli czy jestem :-(

Gość testoweczki
Sama się usuń! 😠

Gość testoweczki
Dziekuje podszywy :) bardzo smieszne! x x Nie wiem czy jestem na tyle silna psychicznie aby usunac ciaze. Nikt mi tutaj nie powie czy jestem w ciazy czy nie bo nikt nie jest jasnowidzem. Ale podjelam decyzje jezeli do konca dnia nie dostane okresu to na wieczor zrobie test - chyba tez powinien wyjsc prawidlowo ?

Gość gość
rany jaka tępa laska.... zawsze ma okres o 15 !!!!!!

Gość testoweczki
Żebyś wiedział, mam o tej godzinie bo sobie alarm ustawiłam w telefonie :-)

Gość testoweczki
[zgłoś do usunięcia] gość rany jaka tępa laska.... zawsze ma okres o 15 !!!!!! x x tepa laska moze jestes Ty - Tak co miesiac mam az tak regularne miesiaczki ze dostaje okolo godziny 15 ! i jezeli nie masz nic madrego do powiedzenia to daruj sobie takie zalosne komentarze.

Gość testoweczki
PIEPRZONE PODSZYWY- nawet nie mozna z nikim na tym forum normalnie pogadac bo same balwany... Brakuje ludzi kuturalnych i z klasa. Wkurza mnie wasza postawa. Zadalam proste pytanie a wy doszukujecie sie zaczepki w szczwgolach. Nie znasz odpowiedzi nie komentuj.

Gość gość
Okres nie zawsze musi być regularny. Spóźnienia nawet do 2tyg. są normą. Nie panikuj bo narazie nie ma podstaw. Ciało to nie zegarek szwajcarski. Jeśli się zabezpieczaliście to nie ma co panikować.

Gość exdebill_po_wakacjach
lubisz się bać, trząść i panikować? to czekaj do niedzieli... ja bym poszła po test i upewniła sie, czy mam podstawę do zmartwień

Gość testoweczki
Ale ja mam ten alarm ustawiony w telefonie nokia a nie w zegarku i do tej pory zawsze miałam o 15 :-)

Gość gość
Słabe podszywy. :P

Gość gość
Hehe, ja cię rozumiem, choć innym może wydawać się to -śmieszne... ja mam okres co 26 dni i zawsze między 7-8 rano... Raz nie dostałam w terminie, więc tego samego dnia zrobiłam test i dziś dwie kreski mają 3 lata...

Gość gość
Ten o 10:54:01 to podszyw, naprawdę uważam że mocne :D

Gość testoweczki
Slabe podszywy :/ X gość Hehe, ja cię rozumiem, choć innym może wydawać się to -śmieszne... ja mam okres co 26 dni i zawsze między 7-8 rano... Raz nie dostałam w terminie, więc tego samego dnia zrobiłam test i dziś dwie kreski mają 3 lata... X X Dzieki za zrozumienie :) ja mam a raczej miala od kad pamietam okolo 15 - boje sie troche zrobic test. Moze jeszcze dzisiaj dostane bede cierpliwa a jak nie zrobie test jutro rano. dopiero 12 :) do wieczora moge jeszcze dostac.

Gość gość
A masz w ogóle podstawę do myślenia o ciąży? Zabezpieczaliście się czy nie?

Gość testoweczki
mam - bylam chora i bralam antybiotyki - nie pomyslalam bo dopiero jak wyzdrowialam , zaczelam czytac na ten temat i okazalo sie ze antybiotyki przeszkadzaja w dzialaniu antykoncepcji. Co ma byc to bedzie.

Gość gość
na test jest za wczesnie, ale powiem ci ze masz szanse na ciaze, skoro nie uwazalas przy antybiotykach i chyba nie jestes zbyt odpowiedzialna i swiadoma skoro przeczytalas ulotke po czasie

Gość gość
Ja zrobilam test 1 dzien po spodziewanej miesiaczce i to w ciagu dnia nie rano i wyszedl pozytywny, piersi byly jakies `inne` od razu sie zorientowalam, a bolal mnoe brzuch jak na okres

Gość testowieczki
boze i co ja zrobie???? po wujaaa ja sie z nim jjjjeeebbbballlaaaam , ale jestem gluuuuuuupiaaaaa ciiiiiipsssskkooo, a mama mowila zeby zawsze skarpete paaaaaaaaaaaanu wackowi zakladac.

Gość testoweczki
testowieczki boze i co ja zrobie???? po wujaaa ja sie z nim jjjjeeebbbballlaaaam , ale jestem gluuuuuuupiaaaaa ciiiiiipsssskkooo, a mama mowila zeby zawsze skarpete paaaaaaaaaaaanu wackowi zakladac. x x Glupi podszyw- totalna dziecinada. !!!

Gość gość
Po co sie zadreczasz biegnij po test i wszystko bedzie jasne

Gość testowieczki
dzieciaki glupie podszywy! a co do tematu przepuszczam mocz , mocze sie jak zla, osikalam ostatnio narzeczonego

Gość testowieczki
a trudne sa pytania? bo ja slaba z testow jestem

Gość testoweczki
[zgłoś do usunięcia] gość na test jest za wczesnie, ale powiem ci ze masz szanse na ciaze, skoro nie uwazalas przy antybiotykach i chyba nie jestes zbyt odpowiedzialna i swiadoma skoro przeczytalas ulotke po czasie x x x Wiesz mialam 40 stopni goraczki bylam w lozku caly czas , bylam oslabiona i nawet sama nie bylam w stanie chodzic a co dopiero czytac ulotki. :) potem wyzdrowialam bylo juz lepiej i zapomnialam musiala m wrocic do pracy i dopiero po tyg zorientowalam sie.