Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testoweczki

przepuszczanie

Polecane posty

Gość testoweczki
gość Po co sie zadreczasz biegnij po test i wszystko bedzie jasne x x Moge isc po test ale dopiero jeden dzien mi sie spoznia .. jest nadzieja ze jeszcze dzisiaj bede ja miala :) wydaje mi sie ze jeden dzien to za krotko wiadomo stresy itp. ale panikuje troche bo nawet jak bylam chora i sie bardzo stresowalam nigdy ale to nigdy mi sie nie spoznila - prowadze kalendarzyk i zawsze mialam ja w dzien w ktorym powinna byc.

Gość testowieczki
zorientowalam sie ze w moja pissssduuuniie wpakowal swojego rumaka i sie spuscil

Gość testoweczki
wszystkim tym podszywa zycze aby sie znalazly w mojej sytuacji z calego serca !

Gość testowieczki
punktualnie o 15 a to za 55min minie doba i jej niew ma

Gość gość
No tragedia. Doba spóźnienia. :O Byłaś poważnie chora więc nie ma się co dziwić że organizm się rozregulował.

Gość testoweczki
[zgłoś do usunięcia] gość No tragedia. Doba spóźnienia. Byłaś poważnie chora więc nie ma się co dziwić że organizm się rozregulował. 12 x x chora bylam 3 tyg temu. dla mnie dobra to bardzo duzo ! Jak sie ma caly czas regularne miesiaczki tak zawsze okolo 15 dostaje taki mam organizm. kiedys tez bylam powaznie chora i nie bylo opoznienia. Wiadomo czlowiek sie zmienia i organizm tez moze zaszla jakas zmiana