Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związałybyście się z facetem bi

Polecane posty

Gość gość

jw. który zerwał już wszelkie kontakty z facetami ?

Gość gość
aby życie miało smaczek, raz dziewczynka , raz chłopaczek

Gość gość
nie, zboczeniec zawsze będzie zboczeńcem i zawsze będzie go ciagneło, żeby puknąc drugiego faceta w oko saurona

Gość gość
nie dość, że zagrożenie ze strony kobiet to jeszcze martwic się o facetów? nigdy

Gość gość
można by spróbować, ze względu na konfiguracje, jakby ci zaczeli dawać miodu jeden z tyłu drugi z przodu

Gość gość
i juz zaczynaja sie docinki o podlozu seksualnym.

Gość gość
Zakladasz z takim bi rodzinę a tu po kilku latach sie dowiadujesx ze ma faceta na boku omg straszne.

Gość gość
jakie docinki, planujesz odmawiać różaniec, czy się bzykać?????

Gość gość
Jestem facetem biseksualnym, mam żonę od 13 lat i nie zdradziłem jej nigdy, ani z kobietą, ani z facetem. I powiem jedno, tutaj piszą zacofane, zdebilałe prostaczki bez wykształcenia. Na szczęście to psychiatrzy określają co jest zboczeniem/chorobą, a co nie. Orientacja seksualna nie jest zboczeniem/chorobą, więc takie półmózgi jak wy nadają się co najwyżej do pucowania mebli. I nie próbujcie tutaj wmawiaż, że niby "pukanie" jak to nazywacie kobiety jest lepsze od kochania się z facetem, zakompleksione polaczkowskie idiotki.

Gość autor gosc
no wlasnie o to mi chodzi kolego ;/ mialem kilka przygod z facetami, obecnie nie chce miec z nimi nic wspolnego, wole kobiety. od 3 lat nie bylem z facetem i szczerze to mi nie zalezy. chcialbym stworzyc zwiazek z kobieta, tylko zawsze gdy cos zaczynam to szybko koncze - gryzie mnie sumienie, jakby poczula sie kobieta, ktora dowiedziala by sie ze jestem bi ;/ ale z drugiej strony nie moge oklamywac kobiet ;/ no ale z tego co tutaj widze chyba bedzie trzeba ten fakt przemilczec bo nigdy nie zaloze rodziny.

Gość gość
zostań księdzem, i nie perdol ,że jesteś przystojny

Gość autor gosc
jezu tutaj to powaznie nie mozna z nikim porozmawiac ;/ i co mi ta czlowieku ze zostane KSIEDZEM? a gdzie ja pisalem ze jestem przystojny ?

Gość gość
03.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość można by spróbować, ze względu na konfiguracje, jakby ci zaczeli dawać miodu jeden z tyłu drugi z przodu x x x jakie rymy :D :D teraz chce z kobieta za kilka lat mu się odwidzi i bedzie bzykał lub byl bzykany po kątach z facetami. Dewianci i zboczency powinni zdychac w samotnosci a nie rodziny zakladac i dzieci krzywdzić.

Gość gość
Ta, a twoje zdanie jest warte tyle, co ty = gówwnnoo

Gość gość
częstochowskie, takie okurat pasowne do tematu

Gość gość
Zrob test na hiv nim zaczniesz go roznosić

Gość gość
widocznie zakładając temat innych zdanie cie interesuje zboczku, żadna NORMALNA kobieta nie spojrzy na kogoś takiego jak ty bo bedzie sie zwyczajnie brzydzić. szukaj kobiety pośród narkomanek, dziffek- w tym targecie znajdziesz miłość ❤️

Gość hahahahahha
fajne temat ktos zalozyl ;) ja jestem GEJEM i moje drogie panie nawet nie wiecie ilu WASZYCH MEZOW ktorzy sa wzorowymi tatusiami i mezami ... R***A SIE Z FACETAMI NA BOKU ;/ ISTNA PLAGA! na portalu dla gejow jest masa zonatych biseksualistow;/ nabijacie sie z autora - ale on przynajmniej chce byc szczery :) POZDRAWIAM kobitki zyjace w niewiedzy ;) predzej wy zlapiecie hiv'a od swojego meza, anizeli "padal" od pedala;/

Gość gość
Wolalabym zeby facet zdradzil mnie z facetem niz z kobieta

Gość XPDominusPX
bo z facetem, to nie grzech??? no bachora nie będzie

Gość gość
Ale facet by sie zwiazal z kobieta les... A to przeciez to samo.ja bym sie zwiazala z facetem bi takie samo prawdopodobienstwo ze zdradzi jak facet hetero.Jesli kocha bedzie wierny.

Gość gość
Związek faceta z facetem stworzony jest do celów wyższych - miłość, wspólne pasje, zaufanie. A do dziecka wystarczy surogatka - żadnej ze stron w związku nie zostanie 30 kg nadwagi po ciąży i rozstępy.

Gość gość
jestem gejem i nie związałbym się z bi bo to najgorszy typ skaczacego z jedno na drugie do tego między płciami

Gość facet bi24
Ta, geju, jakoś ja jestem bi i z kwiatka na kwiatek nie skaczę, więc po co, idioto, powielasz takie stereotypy?

Gość gość autorkaTematu
Szczerze Wam Panowie bi wspolczuje. Nasze spoleczensto jest okrutne, widac to chociazby po komentarzach na kafeee :O Szacunek dla tych, ktorzy nie zdradzaja! Ktos wyzej napisal, ze jesli dalej bedzie sie przyznawal kobiecie do bycia bi, to nigdy mu sie nie uda zalozyc rodziny. Powiem jak to z mojej perspektywy wyglada, jako mlodej kobiety, ktora chce miec prawdziwa rodzine - meza i dzieci. Mam duuuza wyobraznie, ktora nie pozwolilaby mi nie myslec o tym, ze kiedys ów facet uprawial seks z innym czy ogladal filmy erotyczne z mezczyznami. Zreszta widze juz to przed oczami jak to wyglada.. jak namalowane. Wiem, ze podczas seksu myslalabym o tym. Nie to, ze mnie to jakos brzydzi, bo ja rowniez seks analny uprawiam. Ale jakos by mnie to meczylo. Niszczylo by mi psychike i wiem ze mimo checi z mojej strony, to zwiazek predzej czy pozniej by sie rozpadl. Wiem, ze to nie orientacja decyduje o charakterze czlowieka. Znam jednego geja i jednego bi - swietni ludzie. Zwiazek z takim mialby sens, gdybym nic nie wiedziala o jego orientacji. Takie klamstwo w imie dobrego. Czasami nie warto byc szczerym do bolu... Ale w takiej sytuacji nie wolno doprowadzic, by kiedykolwiek prawda wyszla na jaw. Oszlalabym z rozpaczy. Pozdrawiam i powodzenia!