Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka333

Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość katarzynka333

Witam, moim problemem jest spóźniająca się miesiączka.. Moje cykle zazwyczaj są ok 29-30 dniowe, dzisiaj jest 33 dzień i okresu nie ma.. współżyłam z chłopakiem dzień po ostatniej miesiączce, jednak był to stosunek przerywany, a także w 30-tym dniu cyklu, czyli w dniu, w którym spodziewałam się okresu. Dodam, że od 3 dni jestem przeziębiona, mam lekko podwyższoną temperaturę, kaszel, katar itp i biorę leki typu gripex, acodin itp. Czy to może wpłynąć na przesunięcie miesiączki? Czy istnieje możliwość, że jestem w ciąży?

Gość gość
Istnieje możliwość, że jesteś w ciąży. 3-4 dni to jeszcze nie jest spóźnienie. Jak się spóźni dwa tygodnie to zrób test i idź do ginekologa.

Gość gość
damy mu na imię Piotr

Gość gość
jest taka możliwość.

Gość gość
Dodam, że od 3 dni jestem przeziębiona, mam lekko podwyższoną temperaturę, kaszel, katar itp i biorę leki typu gripex, acodin itp bardzo możliwe, że to jest przyczyna. Takie spóźnienie jest normalne. Ryzyka ciąży raczej nie ma, bo współżyłaś w dni niepłodne...ale lepiej je sobie wyznaczać na bieżąco i wiedzieć kiedy może dojść do zapłodnienia. Fajnym pomysłem jest nawet kupno mikroskopu owulacyjnego

Gość gość
jest możliwość ciąży wg mnie.... dni niepłodne tak, ale bardziej pewne te już po owulacji niż przed. Zrób sobie test i będziesz spokojniejsza. Powodzenia!

Gość jessyca
Mialam to samo w tamtym miesiacu,bylam przeziebiona i zestresowana sprawami rodzinnymi,okres mi sie spoznial tydzien.to. byl najgorszy tydzien mojego zycia hehe,szukalam w internecie odpowiedzi na to czemu sie spoznia,a w ciazy nie bylam bo zrobilam test,po tygodniu dostalam okres,bylam najszczesliwsza osoba na ziemi ;) a tez odbywalam stosunek przerywany..wiec sie niemartw,to napewno z powodu przeziebienia i goraczki:)