Gość mariusz 1987k Napisano Październik 3, 2013 Witam Prosił bym o pomoc bo juz nie umie sobie poradzić psychicznie i nie wiem co robić jestem po ślubie od 5 lat,żona pracuje jako cukiernik ciągłe siedzi w pracy, ja opiekuję sie synem ni układało sie nam ju z kilka miesięcy starłem się byc miły akceptować to , kwiaty prezenty komplementy i cała masa starań dosżło do momentu kiedy powiedziałem jej żeby cos z tym zrobiła bo nie może tak byc że ciągłe pracuje, stwierdziła że zobojętniała wobec mnie, i jest jej dobrze jak jest więc nie ma wyjścia muszę to zakończyć mieszkamy razem i tu pytanie czy gdy teraz złoże wniosek o rozwód sąd udzieli go nam bez okresu rozłąki zgodnie potwierdzimy że nie mieliśmy kontaktów seksualnych i żadnego innego rodzaju kontaktów przez 6 miesięcy tak jak by nas nie było dla siebie, wszytko mamy ustalone kwestia dziecka kredytów itp proszę o pomoc jak to zakończyć jak najszybciej bo popadam juz w jakąś depresje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach