Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość
W którym dniu przerwy jesteś?

nie spuscil sie w tobie wiec jakim cudem mozesz byc w ciazy? jakim cudem plemniki ktore wyladaowaly NA TOBIE dostaly sie do macicy ktora jest W TOBIE??? niepokalane poczecie??

martynka dziecko...masz 19 lat wez ty sie za ksiazke od biologii nie ucza juz o rozmnazaniu czlowieka??? najpierw sie naucz co i jak a pozniej wez sie za wspolzycie ok? najpierw teoria pozniej praktyka dziecinko moja ty. ro- zu- mie- sz?

Gość xxanna
Witam,mam rozne objawy mogace swiadczyc o ciazy tylko nie bolesnosc czy wrazliwosc piersi i zastanawiam sie czy to rzeczywiscie moze byc ciaza.Nie wymiotuje jedynie mnie mdli w ciagu dnia (chociaz 3 tygodnie temu mialam zawroty glowy, mdlosci i wymiaty poranne,ale przeszlo),czuje czesto uczucie glodu i niechec do kawy czy miesa. Tydzien temu robilam test,wyszedl negatywny. Okres jako Taki nie dostalam tylko lekkie plamienie przez 5 dni. Dodam,ze mam od roku zalozona spirale hormonalna,ale roznie to bywa i przy niej zdarzaja sie ciaze:( Dziewczyny co o tym myslicie czy to moze byc ciaza ???

Gość gość
Nie. Nie masz objawów ciążowych.