Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temperatura w pochwie w czasie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamy. Jestem w pierwszej ciąży ( 9 tydzień ) od momentu zapłodnienia aż do teraz moja temperatura w pochwie wynosi 37. Mierze ją zawsze rano przed wstaniem z łóżka. Może to głupie ale bardzo boje się poronienia dlatego ją mierzę, tylko nie wiem czy jeżeli następuję poronienie to temperatura spada? Jeżeli codziennie rano moja temperatura utrzymuje się na takim samym podwyższonym poziomie to z ciążą wszystko ok? Zarodek nadal jest żywy? Może któraś z was orientuje się w tej sprawie i odpowie mi na to męczące mnie pytanie. Z góry dziękuję :)

Gość gość
jezeli ma byc zle to i tak bedzie, przykre ale takie jest zycie, ja w pierwszej ciazy wyniki wszystkie mialam idealne ksiazkowe lekarz patrzac na wyniki powiedzial że ciaza zdrowa, badajac mnie ginekologicznie powiedzial że macica rozwija sie prawidlowo jak na 10 tc , mialam normalnie objawy a robiac mi usg lekarz powiedzial " przykro mi plod w 5tc przestal sie rozwijac, nie ma juz szans"

Gość gość
nie chce Cie straszyć ale to czy sprawdzasz temerature , nic Ci nie da ... mnie bolały piersi, mialam mdlosci, czesto oddawalam mocz, bylam senna mialam bóle głowy a moje malenstwo już 5 tyg nie zylo ..