Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za głupia żeby studiować

Polecane posty

Gość gość

większość ludzi na moim kierunku jest naprawdę inteligentnych, potrafią się ładnie wyrażać, używają mądrych słów, są po prostu inteligentni, zawszewiedzą, co powiedzieć, nie wstydzą się i nie mają zahamowam...ja jestem beznadziejna, stresuję się ciągle, nie tylko na ćwiczeniach czy podczas kolosów, egzaminów, ale nawet w zwykłych rozmowach.. nie potrafię z siebie nic powiedzieć, nie mam swojego zdania na żaden temat, mam proste słownictwo, nie umiem opowiadać, mówię szybko, często nieskładnie... źle mi z sobą okropnie, czuję sie jak debilka...

Gość gość
Bo studia nie są dla byle tłumoków.

Gość gość
chyba zrezygnuję ze studiów, dam sobie spokój...jak ja zrobię magistra, jak jestem taka głupia??? zadadzą mi pytania, a ja ani be ani me, a z resztą pewnie nie napiszę pracy magisterskiej, bo jestem taka pusta

Gość gość
Z tego co napisałaś, nie wynika, że jesteś głupia, tylko mało elokwentna. To nie to samo. Można być świetnym naukowcem, a mieć problemy z wypowiedziami i świetnym mówcą, który nie ma nic do powiedzenia.

Gość gość
jest na to jakaś rada?

Gość gość
a z wygladu jak sie oceniasz?

Gość gość
no szczerze, to nie lubię swojego wyglądu ..:/

Gość gość
Czyli nie dość, że głupiutka to jeszcze nieładna. U mnie też były takie 'wynalazki', przynajmniej było się z czego pośmiać. Takie się najłatwiej bajerowało i wyrywał. Z mądrymi i ładnymi to się trzeba było napracować, a i tak to nic nie dawało.

Gość gość
widocznie też nie należysz do zbyt inteligentnych, skoro do obracania pozostały ci tylko przygłupie pasztety żadna inteligentna cię nie chciała....

Gość gość
Ładniutkie i mądre są do związków, ich się nie zaciąga do łóżka. Ulżyć sobie trzeba, więc jak to się mawia - worek na twarz i pchasz. Przeciętniary zrobią wszystko za 'dobre słowo' i nic nie kosztują. Jeszcze podziękować potrafią.

Gość gość
tak, ty jestes najgorsza a reszta ludzi z******ta :D idz do psychologa a nie wydziwiasz kobito :P to nie z inteligencja masz cos nie halo tylko z poczuciem wlasnej wartosci :)

Gość gość
studia mozna konczyc z jedna szara komorka, bo tam nie wymagaja inteligencji tylko pilnosci i uczenia sie :P