Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dolaczylem do nowej grupy po przerwie na studiach i odechciewa mi sie

Polecane posty

Gość gość

Mlodsi ode mnie o 7 lat , glupkowaci. Kazdy ma kazdego w d***e, prosze zeby mi napisali gdzie beda seminaria i czekam czekam bo to wazne zeby na nie przyjsc ale i tak sie nie doczekalem. Nastepnego dnia pytam sie typa czy byly czy nie a on-sorry zapomnialem ci napisac. I tyle. Zero jakiegokolwiek zalu, zero niczego. Tak bylo juz z 3 razy. Czy teraz wszedzie jest zero empatii?

Gość gość
Żartujesz sobie, a czego się spodziewałaś?? Z drugiej strony śmieszna jesteś, że nie potrafisz sobie ustawić ludzi. Miałam zajęcia z różnymi grupami i na różnych wydziałach, także po przerwie i nie miałam problemu z ludźmi. Robili o co prosiłam.

Gość gość
focie z rąsi :)

Gość gość
przecież to facet

Gość gość
a to sam sie nie mozesz dowiedziec? o wszystkim trzeba ci pisac? :D

Gość marta33
te zmi sie wydaje co by zeby autor pisal w rodzaju męskim....czyli ze jest facetem...:p po 7 miu latach przerwy...????7 lat mlodsi??? to tak mozna ?????????:O zaliczyli ci 7 lat nieobecnosci??? nie wierze :O Seminarium...Czyli oni sa na 3 cim roku ....mają 22 a ty masz 29??? no f**k-tycznie choojowo... Grupa sie zna juz 3 lata i jest zzyta....komu by zalezalo na jakimś staruszku. To ty powinies byc dla nich mily...a nie uwazac sie za jkaoegos cwaniaczka-- guru i od nich cos wymagac.Poczekaj kilka dni....rozejrzyj sie...Zoabaczysz kto jest kto i jaką ma rolę..Zakumpluj sie z kims kto jest moze niesmialy i cichy? Pamietam jak mialam 19 sice ,na pierwszym roku bylo nas z 200...i w drugim semetrze doszlo 2 chlopakow trzylata stasrzych ktorz se robili drugi kierunek...i faktycznie kazdy ich olewał...choc byli potezni fizycznie,jakis tam poziom wyzej od nas...Po roku doszedł gosc 4 lata starszy tez wziol drugi kierunek...i on byl taki INNY...AROGNACKI PAJAC,Zna sile chcial sie wkupic,podrywal tak nahalnie...ale kazdy go olewał...ale odwazny byl i wyszczekany i nie bal se polemizowac z nauczycielami :)

Gość wlasnie sie zaczal rok akademi
ja właśnie dołączyłam do nowego roku (mój skończył licencjat, jak byłam na dziekance z powodu całorocznego wyjazdu). I jakoś mi tak dziwnie. takie uczucie: I DONT BELONG HERE

Gość gość
WZIOŁ ?!?!?!?!?!? drugi kierunek...japierd. marta co studiowałaś?