Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JanKochanowski50

Po śmierci żony w końcu odżyłem

Polecane posty

Gość JanKochanowski50

Mam 50 lat na karku i powodzenie jak nigdy dotąd. Kobiety stale kręcą się wokół mnie, uwielbiają moje towarzystwo, flirtują. A ja mogę przebierać do woli. 20stki, 30stki, 40stki, 50stki... do wyboru, do koloru. :D Mógłbym nawet się drugi raz ożenić, ale po co mi takie problemy? Wolę podupczyć bez zobowiązań, być hedonistą i panem życia, a nie co niektórzy...

Gość gość
A wiagry ci starcza na to doopcenie ,dziadku?

Gość gość
Podszyw! Prawdziwy Jan Kochanowski napisalby treny!!!

Gość JanKochanowski50
Tak więc same plusy z tego, że mi stara umarła. Jestem fajnym, zadbanym facetem i mogę już tylko przebierać w pannach takich, którym się młodym jedynie śnią. Wymoczki... co taki 20 latek może dać kobiecie w porównaniu z energicznym i męskim 50 latkiem? Nic.

Gość JanKochanowski50
Ja inny Jan Kochanowski, mam w nosie poezję :D

Gość gość
bosze to znowu ten dziadyga:o

Gość wymoczek 23
Każdy 50letni wąsaty Janusz z Polski B w obfajdanych onucach i śmierdzących gumofilcach jest w swoich oczach zadbany i super sexy :P Marzyć każdy może :P

Gość seksiara 50
Mam 50 lat na karku i powodzenie jak nigdy dotąd. Mężczyźni stale kręcą się wokół mnie, uwielbiają moje towarzystwo, flirtują. A ja mogę przebierać do woli. 20stki, 30stki, 40stki, 50stki... do wyboru, do koloru. Mógłabym nawet się drugi raz wydać za mąż ale po co mi takie problemy? Wolę podupczyć bez zobowiązań, być hedonistą i panią życia, a nie co niektórzy... Tak więc same plusy z tego, że mi mój stary zdechł :P. Jestem fajną, zadbaną laską i mogę już tylko przebierać w przystojnych młodzieńcach takich, którym się młode głupie doopy śnią... co taka 20letnia goovniara może dać facetowi w porównaniu z energiczną i dojrzałą 50 latką? Nic. :P:P:P

Gość JanKochanowski50
Gdybyś mnie zobaczył, to przekonałbyś się, że jestem zaprzeczeniem Janusza o jakim piszesz. Kobiety uważają, że mam w sobie coś z Jacka Kawalca i Seana Penna, więc możesz mi tylko zazdrościć.

Gość gość
chyba ci się seksiaro 50 od uderzeń gorąca i menopauzy, mózg usmażył i bredzisz

Gość JanKochanowski50
Wymyśl coś własnego seksiaro. Jestem jedyny w swoim rodzaju :D

Gość gość
Piszesz jak nastolatek, wiec moze faktycznie odzyles:D

Gość gość
ile bierze geriatria lekow?

Gość JanKochanowski50
Oczywiście. Problem w tym, że niektórzy ludzie to zazdrośnicy. Mając 20 - 30 lat są zgorzkniali i mają pretensje o wszystko. A przecież wystarczy nieco dystansu, bo jak śpiewa najpiękniejsza milf w tym kraju, Teresa Werner "bo miłość jest pięęęknaaa!" :D

Gość gość
03.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość chyba ci się seksiaro 50 od uderzeń gorąca i menopauzy, mózg usmażył i bredzisz DOBRE TO :D:D:D:D:D

Gość Teresa 45
Nie wierzcie temu oszustowi, nigdy nie był żonaty :o miałam też tą niezbyt przyjemną okazję wylądować z nim w łóżku :o porażka na całego. Jego mały korniszonek nie mógł się nawet dźwignąć, dopiero gdy obejrzał sobie gejowskie p***o na komórce, stanął mu na baczność, w pełnej krasie miał może z 7 cm :D uciekłam ze śmiechem.

Gość gość
O sexsiarę 50 mi szło...

Gość gość
No ten kochanowski nawet w innym temacie fotke wybranki wrzucił. Nie dziwne ,że ta niby żona umarła mając takiego męża

Gość JanKochanowski50
7 cm to dorodny k***s. Powyżej średniej fiutów polski. Wiem, bo sam sprawdzałem.

Gość gość
a miała stara polisę?