Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa23333dd

CO UWAŻACIE O WESELU MAJĄC JUŻ DZIECKO

Polecane posty

Gość kasiaaa23333dd

z mężem mamy ślub cywilny który robiliśmy bardzo skromny ... Teraz mażę o ślubie kościelnym takim jaki zawsze chcialam mieć tzn. piękna sukienka , sala , goscie itd no wiecie o co mi chodzi .. podejrzewam że każda kobieta chociaż przez jeden dzień chce być taką księżniczką ;) Ale mamy 6 miesięczne dziecko jak myślicie czy taki ślub koscielny z dzieckiem już głupio brać z taką pompą ? czy znowu lepiej zdecydować się na skromny slub z najbliższą rodziną

Gość kasiaaa23333dd
uppp

Gość kayleigh22
a w czym ci dziecko przeszkadza ??? księżniczko ?? :)

Gość kasiaaa23333dd
mieszkam w małej miejscowości i wiecie jak to jest w większości tutaj ludzie myślą że niby ślub powinno się od razu brać konkordatowy a nie tak jak my ... No i niby żyjemy w grzechu a ja tak chciałam się ubrać w białą kieckę :( no np taką

Gość gość
dobrze rozumiem? chcesz ślub kościelny tylko dlatego, żeby założyć suknię ślubną? Poważna jesteś?

Gość kasiaaa23333dd
Nie tylko , też pod wpływem nacisku społeczenstwa bo w polsce wiadomo jak jest .... Ogólnie jestem niewierząca ;) za to mężowi i tesciowej na tym slubie bardzo zalezy

Gość gość
jesli to twoje moarzenie to tak zrob i miej wyje** na innych, twoja kasa, twoj slub, twoe marzenia, to ma byc twoj dzien, a co inni mysla ? kto by sie tym przejmowal :P