Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia98

14 kg w 7 dni

Polecane posty

Gość madzia98

Witam wszystkich nie tak dawno temu miała wesele siostry pasowało mi trochę schudnąć żeby jako tako wyglądać próbowałam wszystkiego diety tabletki lecz to nic nie pomagało pytałam się o rady ale żadna z nich nie była skuteczna aż do czasu gdy szfagier pewnego dnia mówi tak Magda w internecie widziałem poradnik jak w tydzień schudnąć 14 kg pomyślałam sobie pewnie jakieś jaja sobie ze mnie robi. Dał mi link do tego poradnika i żebym sobie w niego weszła pobrałam poradnik nie spomne że kosztowało mnie to 5 zł no i czytam ten poradnik. Poradnik Był w formie PDF i zawierał 34 strony gdy to przeczytałam uświadomiłam sobie 1 zasadę odchudzania i się jej czymałam po tygodniu 11 kg mniej :) Serdecznie polecam. link do poradnika poniżej usuńcie odstęp od / Witam wszystkich nie tak dawno temu miała wesele siostry pasowało mi trochę schudnąć żeby jako tako wyglądać próbowałam wszystkiego diety tabletki lecz to nic nie pomagało pytałam się o rady ale żadna z nich nie była skuteczna aż do czasu gdy szfagier pewnego dnia mówi tak Magda w internecie widziałem poradnik jak w tydzień schudnąć 14 kg pomyślałam sobie pewnie jakieś jaja sobie ze mnie robi. Dał mi link do tego poradnika i żebym sobie w niego weszła pobrałam poradnik nie spomne że kosztowało mnie to 5 zł no i czytam ten poradnik. Poradnik Był w formie PDF i zawierał 34 strony gdy to przeczytałam uświadomiłam sobie 1 zasadę odchudzania i się jej czymałam po tygodniu 11 kg mniej :) Serdecznie polecam. link do poradnika znajduje poniżej ujeb.se/g9je

Gość gość
jasne jasne nawet najwieksza idiotka nie uwierzy

Gość gość
jaki to poradnik i jaka strona?

Gość gość
Najpierw dziecko poćwicz ortografię a planie dawaj rady innym:P

Gość gość
to nie dla mnie. ja potrzebuje 20 kg w 7 dni hahaha dobre:)

Gość gość
Chyba szfagier jej uczył ortografii :)

Gość gość
Odjąć nogę ? Może dwie? -14 kg w tydzień