Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka malego dziecka bierze narkotyki

Polecane posty

ZGŁASZAĆ ZGŁASZAĆ I JESZCZE RAZ ZGŁASZAĆ KARMI PO NARKOTYKACH!!! Czy wy jesteście za przeproszeniem p******i!! ze ma się nie wtrącać!! to dziecko ma umrzeć nachalne mlekiem z amfetamina!! śląskich jak was powinno się utylizowac!!!!!ZNiECZULICA i tyle!! w Austrii odbierają dziecko rodzica do domu dziecka jeśli widzą ze dużo płacze lub opuszcza zajęcia!! a co dopiero po karmieniu pod wpływem narkotyków!!! wstyd za was udajecie że problemu nie ma! a później tragedie się dzieją!!!

Gość gość
sądzę, że należało by się skontaktować z jakim oddziałem MONAR, albo czymś podobnym co istnieje przy prezydium

Gość gość
Jutro się zgłoszę do w/w ośrodków. Mam nadzieje,że to coś da. Dziękuje wszystkim tym,którzy mnie popierają i udzielili odpowiedzi na temat

oczywiście że popieram miałabym w tyłku to ze by mnie nazwali donosicielka!!! kartkę na czole bym sobie przykleila z napisem Idę donieść!!! może uratuje życie małej istocie!!

Gość gośćwarkaaa
ja p*****le,dziewczyna się pyta a te k***y na nią naskakują,pewnie same ćpają,bo już takie mamy społeczeństwo k***a k***y będzie bronić,szmaty *****e

Gość gość
Moim zdaniem to głupota i powinnaś iść do mopsu z tym wiem bo sama byłam w takiej sytuacji jak tamtą dziewczyna ale ja nie mogłam odmówić bo od razu dostawalam wp*****l ale wkoncu się ogarnelam gdy prawie straciłam dzieci teraz sama chce pomagać osoba żeby nie brali tego gowna

Gość Rennie
jak można być obojętnym na krzywdę dziecka!? dobrze, że są na tym świecie ludzie tacy, jak autorka tematu! nie jest to donosicielstwo, tylko realna troska! jestem zbulwersowana postawą niektórych forumowiczów! trzeba to zgłosić do mops-u, niech napiszą do sądu rodzinnego o wgląd w sytuację rodzinną małoletniego.

Gość gość
Dziecko zostanie odebrane w sytuacji, gdy rodzic sprawujący nad nim opiekę cierpi na uzależnienie – od alkoholu, narkotyków, leków, hazardu. Nałogi uniemożliwiają zajmowanie się małymi domownikami w sposób należyty, a także sprawiają, że zostają im przekazane szkodliwe wzorce zachowania.

Gość gość
A co w sytuacji gdy matka dwóch córek 7 i 5 lat zaczęła się puszczać?, nie robi tego w domu, dzieci zostawia pod opieką obcej baby a sama wyrusza do klubu nocnego. Robi to w weekendy, na codzień normalna matka dzieci. Informacje, że źle się prowadzi obiegły już pewne grono osób, a co jak dotrą do szkoły gdzie uczą się dziewczynki? Ojca nie ma, zmarł kilka miesięcy temu.

Gość gość
Autorko w Polsce mamy feminizm jej cialo jej decyzja. Nic nie zrobisz to dziecko musi umrzec bo tak chce matka. Przypomina to tobie cos?