Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka

Polecane posty

Gość gość

jest mi bardzo bliska, znamy sie od 2 lat, czy próbowac umowić sie z nia na randke???

Gość gość
może mamy jeszcze za Ciebie ją zapytać czy sie z Tobą umówi?

Gość gość
w sensie czy jest sens zapraszac dziewczyne którą już sie dobrze zna od dłuższego czasu, żeby nie zepsuć przyjazni...

Gość zawsze walcz o swoje
wies, to zalezy po ile macie lat, bo inaczej jest jak sie ma 18 a inaczej jak się ma 40

Gość zawsze walcz o swoje
a w ogóle jak to mozliwe, ze nagle po tylu latach pomyslałes w oóle o tym zeby ja zaprosić na randkę? co się takiego stało? jak bardzo się przyjaźnicie? Dużo czasu razem spędzacie?

Gość gość
nie za dużo, po prostu od pewnego czasu zaczeła mi się podobać jako dziewczyna nie koleżanka, poza zajeciami raczej się nie widywaliśmy jeszcze.

Gość gość
pewnie, jeśli tylko poczujesz ze ona też coś sugeruje. To ze sie znacie dłużej o niczymm nie świadczy.

Gość gość
tak, zaproś ją poprostu gdzieś na kawę czy piwo, w fajne miejsce. Chodzi o spędzenie razem miłego wieczoru we dwoje :) nie musisz od razu używać słowa randka. Zawsze można zaprosić koleżankę na jakiś spacer po parku czy po mieście i tak zaplanować trasę żeby po drodze wejść do jakiejś fajnej knajpki.

Gość gość
jeżeli jeszcze się nie umawialiście na jakieś spotkanie, czy też nie widywaliscie sie poza studiami(??) to pewnie, ze próbuj, czas tu nei ma nic do rzeczy.

Gość gość
ja umówiłem, się z koleżanką z tej samej klasy w liceum w 3 klasie dopiero:-) Teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z dwójką brzdąców:-) Na to nigdy nie ma za późno, odwagi zycze:-)