Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem taak moze

Babsko niepracujace przez całe życie to kaszalot len zadna kobieta

Polecane posty

Gość powiem taak moze

wyrachowana sucz, nic innego liczyc bezczelnie na czyjes pieniądze ,to trzeba być niezłą łachudrą.Kurcze nie znosze takich wyzyskiwaczek.Jak można ? Kobieta jest wówczas atrakcyjna kiedy pracuje zawodowo, ważne aby zarabiała i miała swoje zajęcie które daje jej poczucie wrtości , ogólnie dzieki temu staje sie piękna oraz potrzebna i doceniona

Gość gość
hahaha to pojechales matce czy zonie? :D

Gość Angelus Domini
tia... frustracja emerytek pozbawionych zajecie to straszne uczucie :classic_cool:

Gość gość
matka pracuje ,żona także kim musiałbym być aby patrzeć na babsko które nie ma zajęcia, zbrzydła by natychmiast.

Gość gość
to kogo objezdzasz? corke sasiada? :D

Gość brune7676
Zgadzam, sie zgadzam, a jestem kobietą. Kobietą, której rówieśniczki pakują się w dzieci, siedzą w domach, oglądaja wiecznie seriale, nawet nie potrafią się ubrac poczciewie, pomalować, nie wspominając o sensownym obiedzie dla faceta, na którego utrzymaniu nieprawdaż są.

Gość gość
żadnej córki , żadnej matki , to moja indywidualana opinia ale nie tylko moje , do tej opini zapewne dołączą sie wszyscy normalnie funkcjonujący i myślący zdrowym zmysłem ludzie .

Gość gość
Wiecie co ;) Pieprze Was:) Nazwiecie mnie leniem - trudno, nazwiecie mnie suka - trudno. Bede zyla dla siebie, dla rodziny ;) Bede robila to co chce. Bede starala sie byc dobrym czlowiekiem. I czy bede pracowac w supermarkecie, czy robic zawrotna kariere, czy siedziala w domu i z piesnia na ustach piekla ciasto to bede szczesliwa. I nic do tego innym. Licze sie JA i moi najblizszi. Nigdy nie poczuje sie gorzej przez takie tematy i nigdy nie dam zdeptac swojej godnosci. Amen, dziekuje :)

Gość gość
najlepiej jakby pracowała na akord na dwóch etatach a w nocy sprzątała mieszkanie, gotował i prała - (niech nie śpi i nie je) - wtedy będzie wręcz ideałem piękna!!!

Gość gość
ee nie rozumiem kobiet które licza na czyjeś :D śmierdz nie tylko lenistwem ,ale czyms gorszym

Gość gość
:D tak szczęsliwa jak facet machnie Ci banknotami przed nosem hahha pisz sobie zakompleksiona :) ?Ja mam swoją kase i nie narzekam dodatkowo wspólna z partnerem i jestem przeszczęsliwa :D choc kasa szczęsia niby nie daje :D

Gość gość
żałosny ten topik - niech każdy żyje tak jak chce! g***o wam do tego jakie ludzie mają między sobą układy!

Gość gość
A niech sobie gadaja inni co zechca. Licze sie tylko JA:)

Gość gość
Jak ktos zachowuje sie fair to czy bedzie pracowal czy nie bedzie wszystko dobrze:)