Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdelegalizowana blondynka

Facet wydał 6000zł na laptopa do gier

Polecane posty

jestem zalamana, prawda to jego kasa, ale mamy brac slub za rok, a duzo tez nie zarabia, ja tez. rodzice nam nie pomogą bo nie maja pieniedzy. sama zarabiam prawie co on czyli ok 2500 na reke, ale 6000 to masakra. i zamowil jakas gre watch dogs, dopiero wychodzi za miesiac. cos z pasami czy co on chce robic, po co mu taki laptop drogi. mamy zbierac na mieszkanie, zycie, a on takie cos ja stanika sama sobie dawno nie kupilam.

Gość gość
pokazał ci gdzie cię ma i co dla niego jest ważne - więc o co ci chodzi??? znajdź takiego, którego obchodzi "mieszkanie i życie" - a jemu przestań przeszkadzać!!!

to z tego ze mieszka z rodzicami, nie odklada nic. i co kredyt na 100 lat, faceci to idioci. nic powaznie nie mysla, tylko zabawa. zostawie go bo jestem za dobra dla niego chyba, zasluguje na kogos lepszego.

tak za 6000 zabawa i jeszcze ta gra pewnie 200zl. ma mnie ze mna moze sie bawic, ostatnio mu sie wcale nie chce a wygladam mysle dobrze. idiota jeden. ale mam nerwa.

Gość gość
To jego kasa i uj ci do tego, sama byś sobie hobby znalazła a nie żyjesz ślubem którego może nie być :-o mój facet też kupił za 6 tys ale nie laptopa (bo to porażka) tylko PC i gramy razem na zmiane. A ty wracaj na wizaż ogladać sukienki slubne

Gość gość
a co ty dziewczyno myślisz? że życie to ciągłe odkładanie i niby dorabianie się? kiedy sie niby dorobisz jak chcesz ciagle odkładać i odkładać? co na starość będziesz tą kase wydawać? chyba na pieluchy pod d**ę i pielęgniarke która ci je będzie zmieniać...

Gość gość
ale ty głupia? złapała na tyłek niedorozwiniętego idiotę i dawaj! rodzinę z nim zakładać na siłe!!!!

to juz bym wolala pojechac na wycieczke zwiedzic swiat, a nie na kawelek plastiku 6 tys wydac. same niedorajdy zyciowe widze tutaj zagladaja. w tym roku nie bylismy na wakacjach, bo on kasy nie ma, noz k***a chyba sie zagotuje, jeszcze takie debile mi odpisuja,

jaka sile debilu k***a sam mi sie oswiadczyl 6 miesiecy temu, ja nawet nie gadalam o slubie. co on mysli gdzie bedziemy mieszkac w mieszkani razem z jego rodzicami?

Gość gość
To jedz na te wakacje kretynko, nie każdego kręcą podróże. A ty jak nie umiesz zaakceptować hobby swojego narzeczonego to co z ciebie partnerka? Ja na jego miejscu bym cie dawno kopnela w du*pe bo jesli juz rok przed slubem go rozliczasz (z jego własnych pieniędzy!) to co bedzie po slubie :-o wypad mi stąd bo tylko nerwy ludziom szargasz suczysko niemiłe 🖐️ i żebym cie tu nie widziała

Gość gość
przemysl czy to odp kandydat na zyciowego partnera, bo wg typ kompletnie niedojarzaly

Gość gość
:D a co ma wyglad do tego? Nie pogrążaj się pustaku. Właśnie wyszło co z ciebie za typka :D

Gość gość
mozesz mi posac p***a, dogadywac, grozic. i tak nie bedziesz nigdy wygladac jak ja xxxxxxxxxxxxxxx rzeczywiście - tak żałośnie jak ty, to żadna z nas tutaj nie będzie wyglądać! nie ma bowiem nic bardziej żałośnie wyglądającego niż dziewczyna olewna przez faceta!!!

Gość gość
pewnie masz gdzie mieszkac dostalas po mamusi czy tatusi domek czy mieszkanko. gdybym miala to bym nic nie mowila ale nie mamy nic k****. to jak nie mamy nic to stac nas na 6000zl xxxxxxxxxxxx biedaczka! żałosna biedaczka! zwykły nikt! dziadówka!!!

tak musze zrobic rzuce s********a jutro zaraz, niech k***a placze. mam dosc. tak wyszlo ze mnie i jestem dumna z tego. aaaa rozj***e zaraz cos bo nie moge z nerwów. 6000zł ja p*****le no nie moge co to k***a jest. po co k***a mi sie oswiadczal debil, jebne ten pierscionek mu w ryj niech k***a sobie za niego kupi z 3 gry z kotami k***a mac.

Gość gość
to kupił ci żałosny pierścioneczek za 600 zł? toż to g***o, a nie pierścionek na zaręczyny!!!

Gość gość
:D:D:D Hahhahaha ja je*bie jaki amok. Rzuć go bo szkoda chłopaka dla takiej psycholki :D

on 27, ja 25 nie macie p***y zazdrosne nic do dodadnia ciekawego to nie musicie pisac. moglabym tu wrzucic zdjecie, to by szczena opadla. ale jestem tak nabuzowana, tak sie gotuje na mojego k***a "faceta" ze mam was i co piszecie w p*****e. to koniec, gdyby kupil jeszcze z zza 2000zl to rozumiem, ale nie 6 nie kawalek plastiku.

Gość gość
rozumiem Cie kochana, i troche współczuje, bo sytuacja przykra

Gość gość
no to stary koń z niego, też kiedyś miałem dziewczyne co g***o miała ale macbooka musiałą mieć :P

no to dziewczyna - ja mam k***a laptopa za 1200zł

dziękuje za wyrozumiałośc co po nie którym. powoli mi opadają nerwy i przychodzi przygnębienie.

Gość gość
blondi wyloozuj tacy są faceci :P a fure chociarz ma ten twoj wybranek ? czy busami popyla ?

ma auto, ale to dla mnie nie wazne, czy ma auto za 2 miliony czy za 1000zl wazne sa zasady i zycie a nie psy na laptopie, wg kto gra w jakies psy na komputerze. no tylko taki debil mój narzeczony

"Frajer, mógł poczekać na PS4. " Akurat frajerem trzeba być żeby kupić konsolę :D. Zapłacisz za nią jak za kompa, a grafa szybko się zestarzeje no i jeszcze gry za 250 zł. Lol, to się dopiero nazywa frajerstwo. Ale zgadzam się. Wydawać 6 tysiaków na laptopa to głupota kiedy za taką kasę można sobie kupić odlotowego blaszaka w kosmos :D. W ogóle co za ciśnienie żeby robić drogie śluby i weselicha? Nie można wziąć już ślubu bez wydawania kilkunastu tysięcy?