Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odczsu do czasu

Czy aż tak żle z Wam nie macie żadn hobby choćby gra w tenisa ziemnego czy golfa

Polecane posty

Gość odczsu do czasu

nikt nie potrafi..? nikogo to nie interesuije..? czy zawsze trzeba szukać partnerów na tych najwyższych stanowiskach :P? Skąd w Was takie ograniczenie ?

Gość gość
żadnego :) hobby

Gość gość
bardzo lubie tenisa stolowego, mam paletke z doskonalym tarciem, az rwie wlosy, gdy sie nia przejedzie po glowie, uwielbiam podkrecac pileczki....

Gość odczasu do czasu
tenis stołowy zbyt "infantylne'' to zadna sztuka :classic_cool: Tenis ziemny bardziej prestiżowy i nie dla każdego , golf także ;)

Gość gość
twoim hobby widac jest kafeteria "glofisto" z bozej laski

Gość gość
eh, piszesz tak bo nigdy nie gralas w "wariata", ten wiatr we wlosach kiedy trzeba przebiec w okol stolu, to jest prawdziwa dynamika rozgrywki, intrygi towarzyskie w trakcie gry wielu graczy, kto komu wystawi latwa pilke, zeby wyeliminowac rywala "scina", infantylnosc konczy sie wtedy kiedy zaczynasz odnosic sukcesy i zdobywasz najwiecej "gwiazdek", ale trzeba sie pilnowac, jedna przegrana do zera runda finalowa, moze cie kosztowac utrate ich wszystkich, spadasz wtedy ze szczytu na samo dno, ta gra to jest jak zycie na krawedzi!

Gość odczasu do czasu
moje hobby kaffe :D he jestem tutaj po raz piwerszy od dokładnie 8 dni ;) i co zdziwiony ten od śiedmiu boleści !zaskroniec

Gość gość
twoim hobby jest medrkowanie i chwalenie sie, widac buca na kilometr

Gość nie bierz z siebie przykładu
:) taak

Gość gość
hej, to ze odnosze sukcesy w "wariacie" nie swiadczy o mnie, ze jestem bucem, chce sie tylko dzielic z wami moja skromna pasja, jezeli kogos urazilem to przepraszam!